Auta meitä tuotekehittelyssämme!

Vallitsevan tilanteen vuoksi emme pystyneet järjestämään perinteistä loppuvuoden kokoontumistamme kasvokkain, vaan kokoonnuimme ruutujen ääreen etänä. Tuttu juttu varmaan jo useimmille. Jossain vaiheessa keskustelumme ajautuivat muisteluihin ”entisistä ajoista” kun vielä vierailimme juhlatamineissa toistemme luona talviaikaan.

Välillä pukeuduimme parhaimpiimme ja välillä hieman rennommin. Ja aina ennen lähtöä olimme kaikki miettineet miten pidämme jalkamme lämpiminä niin, että kuitenkin säilyttäisimme valitun juhlavan ilmeen. Kengäthän pystymme valitsemaan yhdenmukaisiksi juhlavaatteidemme kanssa, mutta koska Suomessa emme useinkaan kulje sisällä kengät jalassa niin tämä ratkaisu ei toimi ainakaan kotijuhlissa.

Villasukat ovat toki mitä mainioin tapa pitää jalat lämpiminä, mutta valitettavasti ne eivät istu parhaalla mahdollisella tavalla juhlapukeutumisen kanssa. Olemme kokeilleet myös ns. sisätossuja, mutta ne voivat puristaa ja kiirelähdöissä niiden mukaan ottaminen myös unohtuu helposti. 

Tästä keskustelusta intoutuneena lähdimme suunnittelemaan ”sukkatossuja", joita saisi monella eri värillä ja kuosilla. Nämä eivät puristaisi jalassa ja ne mahtuisivat niin pieneen tilaan, että pystyisit pitämään niitä aina mukana laukussasi.

Mitä mieltä sinä olet: lähdemmekö kehittämään ideaa eteenpäin? Haluaisitko päästä mukaan sukkatossujemme ideointiriiheen ja/tai kokeiluryhmään?

Jos innostuit niin laita viestiä meille: sukkavelho@sukkavelho.fi

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.