Bambu on Pop

Bambu hylkii vettä jopa 3-4 kertaa enemmän kuin puuvilla. Lisäksi se hypoallergeenisena sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille käyttäjille. Se on käytössä pehmeä, ohut ja hengittävä - siis täydellinen asuste!

Saatavilla olevista materiaaleista bambu on myös yksi ekologisimmista.

Bambumetsä tuottaa paljon happea paljon enemmän kuin kovapuumetsä. Bambu myös kasvaa nopeasti – se on maailman nopeakasvuisin kasvi. Se voi kasvaa jopa kymmenkerroksisen kerrostalon korkuiseksi vain 7-8 viikossa. Eli kun se kaadetaan niin bambu kasvaa nopeasti takaisin.

Nopeasta kasvusta on paljon hyötyä esimerkiksi sen kautta, että bambun juuret sitovat tehokkaasti maaperään ja ehkäisevät näin eroosiota. Mutta bambun viljely myös kuormittaa vähemmän luontoa kuin esim. puuvillan, sillä sitä ei tarvitse lannoittaa ja sen kanssa ei juurikaan käytetä torjunta-aineita tai keinokastelua.

Totta tokikin on, että tekstiilituotanto ei voi koskaan olla täysin ekologista, mutta bambun suosiosta ja hyvistä ominaisuuksista johtuen sen valmistusprosesseja kehitetään myös koko ajan turvallisempaan ja ympäristöystävällisempään suuntaan.

Myös pienet teot voivat viedä tärkeitä asioita eteenpäin ja siksi mekin olemme valinneet bambusukat tuotevalikoimaamme!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.