Haukkuu se koira hyvääkin miestä, mutta väärää puuta ei kannata haukkua

Rakastan vanhoja suomalaisia sananlaskuja, joiden tarkoitusta joutuu välillä pohtimaan oikein toden teolla. Nämä ”haukku” sisältöiset nousivat mieleeni kun suunnittelimme Ryhmä Hau- sukkiemme tarjouskampanjaa.

Ryhmä Hau (englanniksi Paw Patrol) on kanadalainen animaatiosarja lapsille. Meillä tämä sarja on tullut tutuksi Pikku Kakkosen ohjelmistosta. Ryhmä Hau kertoo kahdeksan koiranpennun muodostamasta pelastuspartiosta sekä heidän johtajastaan Rikusta. He seikkailevat Jännälahden kaupungissa ja auttavat sen asukkaita mitä erilaisimmissa ongelmissa.

Vainu, Samppa, Kaja, Rekku, Rolle, Toma, Halti, Valpas sekä heidän ystävänsä omaavat kaikki erilaisia taitoja, joista on hyötyä moninaisissa seikkailuissa. Sarja korostaa erilaisuuden kunnioittamista ja yhdessä tekemisen tärkeyttä. Hyviä oppeja meille kaikille siis!

Tämä rohkea pentujoukkio on pelastanut ja auttanut monia Jännälahden asukkaita sekä myös eläimiä. Ainakin valas, kana, kissa, hanhi ja kilpikonnat ovat aiheuttaneet tälle rohkealle pelastusryhmälle töitä.

Ja moninaisten hieman jännienkin vaiheiden jälkeen - kuten Samppa usein erilaisten vahinkojen jälkeen tokaisee- voidaan kuitenkin todeta, että  ”Hyvin kävi!”

Osta sinäkin nyt oman elämänsä pienelle ja rohkealle seikkailijalle lahjaksi Ryhmä Hau sukat hyvään tarjoushintaan:

https://www.sukkavelho.fi/collections/lasten-sukat/brandi_ryhma-hau

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.