Isät rokkaavat taas marraskuussa

Kohta on taas aika viettää isänpäivää. Isänpäiväkin on tullut meille Yhdysvalloista jo 1940-luvulla, mutta kalentereihin se lisättiin vasta vuonna 1987. Virallinen pyhäpäivä se ei ole, mutta liputuspäivän aseman isänpäivä sai 14.3.2019.

Perinteisesti isänpäivää vietetään perheen kesken ja isä saa kortteja sekä myös lahjoja. Aamukahvien tarjoilu sänkyyn on monessa perheessä muodostunut tavaksi.

On aina mukava muistaa itselle tärkeää ihmistä. Ja vaikka sukat kuuluvatkin sinne perinteisempään  lahjalokerikkoon niin emme malta olla vinkkaamatta teille muutamaa erittäin pätevää lahjaideaa.

Jos isä on klassisemman linjan kannattaja niin 12 parin sukkapaketissa riittää kulutettavaa koko vuodeksi. Bambusukat ovat pehmeät ja hengittävät – varmasti jokaisen isän mieleen!

Klassiset miesten sukat vuodeksi

Tai jos iskä on revittelempää tyyppiä voisi hän innostua hauskoista sukista. Sushia, pitsaa, hymynaamaa tai rokkia – jokaiselle päivälle jotakin, fiiliksen mukaan valittuna:

Hauskat miesten sukat vuodeksi

Nyt nämä molemmat paketit ovat huikeassa alennuksessa, joten käytä tarjous hyväksesi ja ilahduta isää laadukkaalla ja käytännöllisellä lahjalla!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.