Jokohan sitä pitäisi miettiä joululahjojen ostamista?

Marraskuu on täällä jo vahvasti! Eikä kulu enää kovinkaan pitkä aika, kun viimeistään pitää miettiä joululahjojen ostamista: mitä sitä tänä vuonna ostaisi puolisolle, lapsille, vanhemmille,työtovereille, kavereille..

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta. Ei sinun tarvitse paahtaa menemään pitkin kauppoja vaan istahda rauhassa tietokoneen ääreen, ota kupponen kuumaa ja naputtele tilaukset nettikauppojen ostoskoreihin.

Tavarat toimitetaan lähellä sijaitseviin noutolaatikkoihin tai jopa kotiin saakka ja sinulle jää vain pakettien kasaaminen oman kodin lämmössä – ilman ahdistavaa säntäilyä ja kiirettä.

Vältä siis lahjastressi ja luota tänäkin jouluna nettikauppaan. Voit aloittaa vaikka tästä:

https://www.sukkavelho.fi/

Vaikka nettikauppa on helppoa ja hurmaavaa. Pitää loppuun kirjoitella vielä muutama varoituksen sana: ole aina tarkkana mistä nettikaupasta tilaat. Nykyään on paljon käännöskoneilla tehtyjä huijauskauppoja, joissa takuu loppuu siihen kun raha kilahtaa tilille.

Parhaassa tapauksessa saat edes jotain tilaustasi muistuttavaa, pahimmassa tapauksessa et mitään. Kumpikaan tilanne ei kuitenkaan lisää joulumieltä.

Ennen tilaamista selvitä siis ainakin kaupan historiaa ja katso, että kaupan yhteystiedot ovat todelliset. Helpottaa myös, jos pystyt asioimaan omalla äidinkielelläsi esimerkiksi reklamaatiotilanteissa.

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.