Kevät keikkuen tulevi – sen olemme taas nähneet tällä viikolla.

Kuvituskuva, jälki lumessa

Juuri kun uskalsimme hieman raottaa talvitakkiamme ja ulkoillessa luopua karvakauluksesta ja piposta niin meidät palautettiin vahvasti takaisin todellisuuteen. Vielä ei ole aika keveille neuleille tai kevättakeille vaan vahvoille villaisille vaatteille. Ja koska vilu hiipii yleensä jäseniin jalkoja pitkin on erityisen tärkeää pitää jalat lämpiminä. Parhaiten se onnistuu kun otat käyttöön villasukat, jotka pitävät jalkasi taatusti lämpiminä!

Ja jos taloudessanne ei löydy villasukille tarpeeksi palelevia jalkoja niin tiesithän, että villasukista on moneen muuhunkin? Esimerkiksi jos selkäsi on kipeä niin varrelliseen villasukkaan ujutettu tennispallo availee mukavasti selän jumeja esimerkiksi seinää tai lattiaa vasten pyörittelemällä. Villasukat sopivat myös mitä mainioimmin nahkakenkien plankkaamisen viimeiseen vaiheeseen eli kiillottamiseen tai vaikka oman keppihevosen valmistamiseen. Kannattaa kokeilla!!

Nyt meiltä saa edulliseen hintaan kolme paria villasukkia: näin edullisella hinnalla näitä kannattaa nyt tilata vaikka muutama setti!

Osta villasukka 3 paria


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.