Lempisukat rikki – mikä avuksi?

Kaikilla meillä on varmasti lempisukkia joiden kanssa elämä vaan tuntuu astetta paremmalta. Ehkä ne ovat äidin/isoäidin tai muun läheisen sinulle rakkaudella kutomat villasukat, jotka ovat lämmittäneet sinua niin monesti. Tai ehkä ne ovat matkalta ostetut sukat, jotka istuvat jalkaasi kuin toinen iho ja joihin liittyy paljon hyviä muistoja. Tai sitten olet ostanut sukat netistä ja todennut niiden olevan niin ihanat ja täydelliset ettet halua luopua niistä mistään hinnasta.

Vaikka myymme kestäviä sukkia ja tavoitteenamme on saada teille jokaiselle käyttöön omat kestävät sukat niin kestävilläkin sukilla on elämänkaarensa. Jos ja kun käytät sukkia paljon, tulee auttamattomasti vastaan tilanne, jossa joudut toteamaan sukkien olevan auttamattomasti elämänsä ehtoopuolella ja joudut miettimään sukkien loppusijoituspaikkaa.

Entäpä jos se ei olisikaan kierrätys tai roskis? Entä jos pystyisitkin antamaan sukalle vielä uuden elämän?

Olisitko kiinnostunut paikkaamaan sukkiasi? Haluatko parsia niitä vai pitäisikö ratkaisun olla helpompi? Mikä estää sinua jatkamasta lempisukkiesi elämää?

Näihin kysymyksiin haluaisimme juuri sinun vastauksesi. Kerro meille millä tavalla jatkaisin sukkiesi elämää ja voit päästä mukaan tuotekehitysryhmäämme luomaan täysin uudenlaista sukkakonseptia.

Vastaa tähän kirjoitukseen tai lähetä meille viestiä osoitteeseen sukkavelho@sukkavelho.fi.

Jutellaan lisää ja pidennetään kestävien sukkien elämää entisestään!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.