”Nämähän ei niinku tunnu miltään..”

Aivan – ja tässä kohtaa tuo on pelkästään hyvä asia. Sillä onhan kyseessä meidän valikoimamme upeat ja mukavat Aarre-sukkahousut.

Halusimme ystäväni kanssa testata tämän valmistajan nettisivuilla olevan Aarre sukkahousujen ”lupauksen” todenperäisyyden:

Sukkahousuja voi tehdä lukuisilla rakenteilla, joista me halusimme valita kestävän, mukavan ja vartalon muotoihin ja kokoon mukautuvan 3D-rakenteen.
Tämän rakenteen ansiosta Aarre 3D -sukkahousut joustavat pituus- ja leveyssuunnassa.

Miellyttävän joustava vyötärönauha ei kiristä, purista eikä rullaudu.

Eli eikun tositoimiin. Jo ensimmäinen - hyvinkin pelottava- sukkahousujen jalkaan laittaminen sujui näiden sukkahousujen kanssa mallikelpoisesti. Tuntuma on tukeva, jäi sellainen fiilis, että nämä kestävät monia päällepukemisia.

Toki aina pitää muistaa kaikkien sukkahousujen käsittelyn perussääntö: älä kiirehdi. Sukkahousun sääriosa vain kunnolla kokonaan alas ja varpaiden sujauttaminen sukkahousujen sisään tapahtuu näppärästi eikä sukkahousuja tarvitse venytellä liikoja. Ja kun prosessia jatkaa edelleen kiskomatta niin sukkahousut pääsevät jalkaan ilman turhia venytyksiä ja mahdollisia silmäpakoja.

No miltäs nämä nyt sitten tuntuivat jalassa?

Hyviltä, melkein tosiaan kuin ”ei miltään”. Ei kiristystä, ei puristavaa tunnetta vyötäröllä. Ja ennenkaikkea nämä pysyivät hyvin ylhäällä, ilman että joutui ottamaan käyttöön isomman koon. Siitä iso plussa!

No entäs juhlamekon kanssa?

No pitihän tämäkin testata muutaman juhla-asun kanssa ja täytyy myöntää, että ei sieltä juhlamekon alta liikoja saumoja pilkistellyt. Yleisfiilis oli mukava ja helppo hieman tiukemmankin mekon kanssa eli tämän(kin) osion Aarre suoritti kiitettävästi.

Myös pesusta (pesupussissa tokikin) Aarre sukkahousut selvisivät kunnialla. Eli kyllä: lopputulemana Aarre sukkahousut pääsevät jatkoon myös kriittisen ystäväni vaatekaappiin.

Ja kuten sanonta kuuluu: Eikä tässä vielä kaikki. Jokaisesta myydystä Aarre 3D-sukkahousupakkauksesta Aarre lahjoittaa 1€ Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeeseen, jonka varainkeruusta ja koordinoinnista vastaa John Nurmisen säätiö.
Säätiön Itämeren suojeluhankkeissa vähennetään merta rehevöittävää ravinnekuormaa koko Itämeren valuma-alueella.


Tule siis kanssamme tekemään hyvää merelle, jonka äärellä asumme!

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.