Paras lahja on helppo lahja

Syntymäpäivät, nimipäivät, valmistuminen, opiskelupaikka, vuosipäivät, kissanristiäiset, terassin avajaiset, uusi koti, uusi työpaikka – kyllähän juhlan aiheita meillä riittää. Mutta riittääkö aika ja jaksaminen lahjojen ostamiseen?

Olisi niin mukava muistaa ihmisiä vaikka ihan pienestikin heidän elämänsä suurissa, mutta myös niissä pienemmissä taitekohdissa. Arjen pyörittäminen imee usein meistä kuitenkin mehut niin tehokkaasti, että aikaa ei jää kaupoissa juoksemiseen tai monen tunnin nettikauppojen selailuun.

Ja valikoimaakin tuntuu olevan ihan liian kanssa. Kukkia joo: mutta mitenkäs se heidän lasten allergia ja oliko se nyt niin että kukat eivät istu kuitenkaan heidän uuden asuntonsa sisustukseen?  Suklaa ja herkut: kyllä joo, mutta olikohan se nyt kuitenkin niin, että juuri viimeeksi juttelimme laihdutuksen tarpeellisuudesta ja siitä kun ihmiset eivät tajua kieltäytymisen hankaluutta vaan tuputtavat herkkuja joka paikassa?

Myös erilaiset eettiset sekä ympäristötietoiset ajatukset lisäävät lahjan antajan ahdistusta: yltäkylläisyyden täyttämässä maailmassa emme tarvitse yhtään lisää kaukaa kuljetettuja turhia koriste-esineitä kotiimme pölyä keräämään. Ja olikos se nyt niin, että kissaesineet olivat pop, mutta koirat ehdoton ei? Vai oliko se nyt kuitenkin niin, että lehmät joo, mutta hiiret ei?

Pitäisi siis löytää helppo, saajalle tarpeellinen sekä myös vastuullinen lahjaratkaisu.

Vaikean valinnan jälkeen pitää sitten vielä miettiä lahjan pakkaus ja hankkia kortti ja lähettää lahja lahjansaajalle. Ja lähipostissakin on aina niin hirveät jonot – ei millään jaksaisi lähteä hukkaamaan aikaa jonottamiseen.

Älä sinä ihminen ahdistu: me olemme kuulleet haasteesi ja meillä on lahjapulmiin erinomainen ratkaisu!

Olemme valmistelleet räätälöidyn lahjapalvelun, jossa valitset sopivat sukat, kortin sekä haluamasi tervehdyksen ja me toimitamme lahjasi perille! Helppoa kuin mikä: valitse sopivat sukat netistä ja me hoidamme loput. Lahjansaaja saa tarpeellisen ja varmasti käyttöön tulevan lahjan esimerkiksi uniikissa käsinmaalatussa rasiassa, suomalaisen taiteilijan kortilla varustettuna.

Miltä kuulostaa? Oletko valmis helpottamaan arkeasi ja antaa meidän hoitaa lahjasi eteenpäin?

 Käy katsomassa valmiit paketit täältä

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.