Sukilla ratkaistavia arkihaasteita osa 2

Ihanaa, kesä on saapunut. Nyt nautitaan täysillä eikä stressata mistään. Mennään sinne minne nokka näyttää, eikä tehdä tarkkoja suunnitelmia! Kyllä, ajatuksen tasolla tällainen täydellinen kesäharmonia kuulostaa hyvältä, mutta entä kun saapuu se ensimmäinen ja toinen ja kolmas kutsu kummin kaiman tyttären/pojan nimppareille, synttäreille, ristiäisiin, tupaantulijaisiin yms. Ja yleensä vielä vähintäänkin muutaman sadan kilometrin päähän kotoota. 

Luulen, että sen neljännen tai viidennen kutsun kohdalla emme enää kilju riemusta ja ole heti pakkaamassa itseämme lähtövalmiiksi juhlatamineissa vaan ahdistuneena mietimme, että miten voisimme nämä kaikki juhlat hoitaa kunnialla ja nauttia itsekin edes muutamasta vapaasta kesäviikonlopusta.

No, kuten varmaan jo arvaatkin on meillä tähänkin ratkaisu! Älä lähde itse reissuun ja tuhlaa kaunista kesäpäivää autossa istumiseen, vaan lähetä juhlijalle mietitty muistaminen kauttamme. Me paketoimme sinulle valitsemasi sukat lahjapakettiin sopivan kortin kanssa.

Tilaa sukat netistä ja voit rauhassa nauttia kesäisestä päivästä ja samaan aikaan muistaa sinulle tärkeää ihmistä juhlapäivänään.

Tutustu palveluumme tästä:

https://www.sukkavelho.fi/collections/lahjaideoita/Lahjaidea


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.