Sukkavinkkejä kevättä odotellessa

Juuri kun uskalsimme hieman raottaa talvitakkiamme ja ulkoillessa luopua karvakauluksesta ja piposta niin meidät palautettiin vahvasti takaisin todellisuuteen. Ainakin juuri nyt pihamme näyttää kovasti enemmän talven ihmemaalta kuin alkavan keväisen kasvun ihmeen näyttämöltä.

Vielä ei siis ole aika keveille neuleille tai kevättakeille vaan kerrospukeutuminen on poikaa! Ja kun niitä lumitöitä on vaan näemmä edelleen pakko tehdä, niin siihen hommaan ovat muuten tukisukat enemmän kuin paikallaan. Jalkoihin käyvä rasitus ei tunnu ollenkaan niin pahalta tukisukkien kanssa.

Itse puen ensin tukisukat jalkaan ja niiden päälle vielä villasukat ja johan tarkenee!

Lumitöiden jälkeenkin olen havainnut sukat hyviksi apulaisiksi.  Itselläni ainakaan työasennot pihamaalla eivät aina välttämättä ole kaikkein parhaimpia, joten olenkin kehittänyt itselleni pienen selän huoltorituaalin sukkien avulla.

Eli jos selkäsi on kipeä niin varrelliseen sukkaan ujutettu tennispallo availee mukavasti selän jumeja esimerkiksi seinää tai lattiaa vasten pyörittelemällä. Kannattaa myös muistaa aloitella varovavaisesti ja pikkuhiljaa - omien tuntemuksien mukaan!

Ja koska lupasin sukkavinkkejä monikossa, niin jaan tässä samalla vielä kenkienhoito-ohjeeni: käytän sukkia myös kenkien plankkaamisen viimeiseen vaiheeseen eli kiillottamiseen.

Kun sukat alkavat olla elämänsä ehtoopuolella siirrän ne plankkausvälineistöön. Hyvällä huolenpidolla kenkieni elinikä pitenee ja samalla pystyn käyttämään sukkani täydellisesti loppuun.

Mitkä ovat omat parhaat sukkavinkkisi?

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.