Blogi — joululahja

Rauhallista joulua!

Rauhallista joulua!

Joululle on monille meistä aivan erityinen paikka sydämessä. Liittyyhän jouluun paljon traditioita, joita olemme tottuneet noudattamaan jo ihan lapsuudestamme saakka.

Jouluna  voi viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, nauttia hyvästä ruoasta ja jakaa lämpimiä hetkiä.

Lue lisää →

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme.

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta.

Anna nettikaupoille mahdollisuus vakuuttaa sinut helppoudellaan!

Lue lisää →

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella
Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme. Mitäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja päästäisit irti turhasta suorittamisesta. Kyllä ne joululaatikot ja kinkut ja kalkkunat vähemmälläkin vaivalla valmistuvat. Saatikka lahja-ahdistus – ei sinun tarvitse paahtaa menemään pitkin kauppoja vaan istahda koneen ääreen ja tee tilaukset nettikaupoista.

Lue lisää →

Black Friday - mikä juttu tämä onkaan?

Black Friday - mikä juttu tämä onkaan?

Black Friday on nimenomaan ostamiselle kehitetty juhlapäivä, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Siellä tämä päivä on ollut vuoden suurin ostospäivä jo vuosikymmeniä. Black Fridayta pidetään yleisesti myös joulukaupan käynnistäjänä.

Black Friday- alennusmyynnit näkyvät marraskuun lopulla kaikissa kaupoissa ja moni on nostanut kampanjatuotteet vahvasti esille myös verkossa.

Lue lisää →