Blogi — lahja

Äitienpäivä lähestyy

Äitienpäivä lähestyy

Aina se vaan on yhtä vaikeaa miettiä sopivaa muistamista elämiemme äideille! Ja valitettavasti aina ei ole myöskään mahdollista päästä paikan päälle toimittamaan lahjaa.

Nykyäänhän pystytään toimittamaan kotiin kukkia, suklaata sun muita herkkuja.

Mutta oletko ajatellut, että myös sukat voisivat toimia mukavana ja helposti lähetettävänä muistamisena?

Lue lisää →

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme.

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta.

Anna nettikaupoille mahdollisuus vakuuttaa sinut helppoudellaan!

Lue lisää →

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella
Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme. Mitäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja päästäisit irti turhasta suorittamisesta. Kyllä ne joululaatikot ja kinkut ja kalkkunat vähemmälläkin vaivalla valmistuvat. Saatikka lahja-ahdistus – ei sinun tarvitse paahtaa menemään pitkin kauppoja vaan istahda koneen ääreen ja tee tilaukset nettikaupoista.

Lue lisää →

Sushisukat jalassa sushin tekoon

Sushisukat jalassa sushin tekoon
Ennen jouluruokasesonkia on hyvä aika leikitellä erilaisilla resepteillä. Itse pidän varsin paljon sushista ja tänään haluankin jakaa kanssanne mielestäni parhaan ohjeen sushiriisin tekemiseen. Eli eikun sushisukat jalkaan ja sushiateriaa tekemään😉

Lue lisää →

Black Friday - mikä juttu tämä onkaan?

Black Friday - mikä juttu tämä onkaan?

Black Friday on nimenomaan ostamiselle kehitetty juhlapäivä, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Siellä tämä päivä on ollut vuoden suurin ostospäivä jo vuosikymmeniä. Black Fridayta pidetään yleisesti myös joulukaupan käynnistäjänä.

Black Friday- alennusmyynnit näkyvät marraskuun lopulla kaikissa kaupoissa ja moni on nostanut kampanjatuotteet vahvasti esille myös verkossa.

Lue lisää →