Blogi — sukkalahja

Rakkauden juhla: Äitienpäivä lähestyy!

Rakkauden juhla: Äitienpäivä lähestyy!

Äidit ovat tärkeä osa elämäämme. Äitienpäivä onkin hetki pysähtyä arvostamaan ja kiittämään heitä kaikista niistä teoista, joita he tekevät ja ovat tehneet meidän hyväksemme päivittäin. Tämä päivä ei kuitenkaan ole pelkästään biologisille äideille: äitienpäivä on myös kaikille niille naisille, jotka ovat toimineet meille esikuvina ja tukijoina elämämme eri vaiheissa. Olipa äitimme sitten biologinen, adoptioäiti, kasvattaja tai muuten vain tärkeä nainen elämässämme, tarjoaa äitienpäivä tilaisuuden osoittaa kiitollisuutemme ja rakkautemme heitä kohtaan. Äitienpäivä ei kuitenkaan ole pelkästään lahjojen antamisen päivä. Vaikka lahjat voivatkin olla mukava tapa osoittaa rakkautta, niiden ei tarvitse olla suuria tai kalliita. Pikemminkin pienet eleet ja ajatukset voivat merkitä...

Lue lisää →

Jokohan sitä pitäisi miettiä joululahjojen ostamista?

Jokohan sitä pitäisi miettiä joululahjojen ostamista?

Marraskuu on täällä jo vahvasti! Eikä kulu enää kovinkaan pitkä aika, kun viimeistään pitää miettiä joululahjojen ostamista: mitä sitä tänä vuonna ostaisi puolisolle, lapsille, vanhemmille,työtovereille, kavereille..

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta. Ei sinun tarvitse paahtaa menemään pitkin kauppoja vaan istahda rauhassa tietokoneen ääreen, ota kupponen kuumaa ja naputtele tilaukset nettikauppojen ostoskoreihin.

Lue lisää →

Äitienpäivä lähestyy

Äitienpäivä lähestyy

Aina se vaan on yhtä vaikeaa miettiä sopivaa muistamista elämiemme äideille! Ja valitettavasti aina ei ole myöskään mahdollista päästä paikan päälle toimittamaan lahjaa.

Nykyäänhän pystytään toimittamaan kotiin kukkia, suklaata sun muita herkkuja.

Mutta oletko ajatellut, että myös sukat voisivat toimia mukavana ja helposti lähetettävänä muistamisena?

Lue lisää →

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme.

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta.

Anna nettikaupoille mahdollisuus vakuuttaa sinut helppoudellaan!

Lue lisää →

Joulua kohden - päivä kerrallaan!

Joulua kohden - päivä kerrallaan!

Itse tehty joulukalenteri on hieman erilainen tapa joulunodotukseen. Näissä kalentereissa myös ekologisuus on yleensä paremmin huomioitu, koska täytettävää joulukalenteria voi käyttää uudelleen - parhaimmillaan se kestää monia joulunodotuksia.

Täytettävän joulukalenterin ehdottomia etuja on myös se, että sen voi tehdä juuri saajansa näköiseksi. Kalenteriin voit laittaa sisälle lahjan saajaa ilahduttavia pieniä tuotteita - tai vaikka sukkia kuten meidän omassa joulukalenterissamme!

Lue lisää →