Suosituimmat poikien sukat

Sukkavelhon suosituimmat poikien sukat

Onko vaikea valita sopivaa sukkaa lapselle? Ei hätää, tältä sivulta löydät koosteen suosituimmista poikien sukista niin vauvalle, lapselle kuin teinille. Näet jokaisesta sukasta minkä ikäisille pojalle niitä ostetaan eniten.

Sukka on mainio lahjaidea ja varsinkin pojat pitävät siitä, että sukissa seikkailee suosittu hahmo TV-sarjasta tai pelistä tai sukissa on hauskat kuvat. Vältä kuitenkin sukkamokat ja osta kullekin ikäluokalle sopiva sukka. Teini voi olla vähän nolona, jos saa Ryhmä Hau -sukat. 

Kaikki brändisukkamme ovat aitoja lisensoituja sukkia. 

Baby Shark sukat 0 kk - 1,5 vuotiaille vauvoille

Vauvojen Baby Shark -sukatBaby Shark -sukissa seikkailee kukas muu kuin Baby Shark laulun pikku hai. Tämän renkutuksen tuntevat kaikki pienten lasten vanhemmat. Baby Shark sukista löydät koot vastasyntyneestä puolentoista vuoden ikäiseen asti. Ne toimitetaan kauniissa viiden sukan pakkauksessa, joka sopii lahjapakkaukseksi vaikka sellaisenaan.
Baby Shark -sukkiamme ostetaan lahjaksi vauvajuhliin (Baby shower), tuliaiseksi vastasyntyneelle sekä viemiseksi perheen vauvalle. Tutustu Baby Shark -sukkiin tästä.

Mikki Hiiri sukat 1 -5 vuotiaille pojille

Miiska, muuska Mikki Hiiri! Disneyn tuottama Mikki Hiiren kerhotalo tietokoneanimaatio on pienten lasten suosiossa siksi Mikki Hiiri -sukat ovat varma valinta 1-5 vuoden ikäiselle lapselle. Sukat toimitetaan kauniissa viiden sukan pakkauksessa, joka sopii lahjaksi vaikka sellaisenaan. 
Mikki Hiiri -sukkia ostetaan viemiseksi perheen pienokaisille sekä ihan vaan päivittäiseen käyttöön. Tutustu Mikki Hiiri -sukkiin tästä.

Ryhmä Hau sukat 3-7 vuotiaille pojille

Ryhmä Hau sukka pojalleRyhmä Hau on Kanadalainen TV animaatio, jossa seikkailee supervoimia omaavia koiranpentuja. Sarja hahmoineen on varmasti tämän hetken kovin hitti 3-7 vuotiaiden poikien keskuudessa.
Ryhmä Hau -sukkia haluaa käyttää jokainen pieni poika kesällä niin kotona kuin päikkärissäkin. Kuulemma kaikki eivät halua edes luopua näistä yön ajaksi.
Valikoimastamme löydät kaksi erilaista lyhytvartista Ryhmä Hau -sukkapakettia, kummassakin paketissa on kolme erilaista sukkaparia. Tutustu kuvassa näkyviin sukkiin tästä sekä sinisiin Ryhmä Hau -sukkiin tästä.

Fortinite sukat 7 vuodesta ylöspäin ja myös aikuiselle miehelle

Fortnite sukat pojalle ja miehelle

Jos Ryhmä Hau -ikä on jo ohitettu niin nämä sukat ovat takuuvarmasti Cool! Fortnite on hirmusuosion kerännyt videopeli, jota on pelannut varmasti lähes jokainen teini ja jonka pelaamisesta  lähes jokainen poika unelmoi.

Näitä sukkia ostetaan niin pojalle kuin isällekin sekä käyttöön että näyttöön. Tutustu Fortnite sukkiin tästä.