Blogi

Miksi kotimaisesta verkkokaupasta ostaminen voi hyödyttää meitä kaikkia?

Miksi kotimaisesta verkkokaupasta ostaminen voi hyödyttää meitä kaikkia?

Kotimaisesta verkkokaupasta ostaminen hyödyttää lopulta meitä kaikkia monin tavoin.

Kokosimme tähän blogitekstiin muutaman noston siitä, miksi kannattaa suosia suomalaista verkkokauppaa. Lue lisää!

Lue lisää →

Valloittava vappu: Perinteitä, Hauskanpitoa ja Yhteisöllisyyttä

Valloittava vappu: Perinteitä, Hauskanpitoa ja Yhteisöllisyyttä

Vappu, tuo kevään kohokohta ja suomalaisten rakastama juhlapäivä on taas lähellä! Vappu on kuin värikäs kristalli kaiken harmauden keskellä, ja se tuo mukanaan iloa, juhlintaa ja vapautta.  Perinteet ja Symboliikka Vapun juuret juontavat syvälle historiaan, mutta nykypäivänä se on ennen kaikkea kevään, työn ja opiskelun juhla. Monille se symboloi myös vapautta ja yhteisöllisyyttä. Tärkeä osa Vappua ovat perinteet, esimerkiksi siman valmistus, tippaleivät sekä vappupiknikit. Yhteisöllisyyden Voima Vappu on yksi niistä harvoista päivistä, jolloin suomalaiset valloittavat kadut ja puistot yhteisellä ilolla. Se yhdistää ihmisiä eri taustoista ja ikäryhmistä. On myös hienoa nähdä, kuinka ystävät kokoontuvat monivuotisen perinteen pohjalta yhteen nauttimaan piknikistä...

Lue lisää →

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Taas valikoimiimme on saapunut uusia värikkäitä tukisukkia: värikkäät tukisukat voivatkin olla hyvä tapa lisätä persoonallisuutta ja tuoda piristystä harmaampaankin (työ)päivään!

Värikkäät tukisukat ovat edullinen, helppo ja tehokas tapa tuoda vaihtelua  työvaatteisiin tehden työpäivästä hieman hauskemman ja ehkäpä jopa astetta mielenkiintoisemman.

Värikkäät ja valtavirrasta erottuvat tukisukat tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden ilmaista itseämme, mutta voimmehan me niiden avulla myös levittää iloa ympärillemme. Parhaimmillaanhan tällainen pieni piristys kaiken musta-harmaan sukkavirran keskellä voi piristää sekä omaa että naapurin/tuttavan/työkaverin tai sukulaisen päivää. 

Lue lisää →

Aprillia - syö silliä ja juo kuravettä päälle

Aprillia - syö silliä ja juo kuravettä päälle

Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! Tämän rimpsun sinäkin luultavasti kuulet, jos haksahdat aprillipäivänä pilaan.

Tänä vuonna pääsiäismaanantai sattuukin samalle päivälle kuin aprillipäivä, jota vietetään vuosittain 1.4.

Aprillipäivä on hassuttelun juhla, ja tämän vuoksi ei välttämättä sovi liian tosikoille. Toisaalta - eihän hassuttelu tai pilailu ole pakollista. Mutta varautua siihen kyllä kannattaa.

Lue lisää →

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Kelit ovat vaihdelleet kovastikin välillä pakastaen ja välillä taas lämmeten. Nyt saakin olla tarkkana mihin ja miten jalkansa asettaa ulkona kulkiessa.

Tämä aika on kuitenkin onnettomuusherkkää aikaa kun aamulla ei oikein tiedä millainen säätila myöhemmin päivällä vallitsee. Siksi nyt juuri onkin hyvä kohta muistella liikuntavammoihin liittyviä hoito-ohjeita.

Itse olen tottunut tuttuun ja turvalliseen ”kolmen koon” ensiapu- ja hoito-ohjeeseen, joka on tallentunut vahvasti alitajuntaani. Kylmä- Koho- Kompressio - tuolla mantralla olen antanut ensiapua sekä itselleni että muille.

Päivitin ensiaputietojani ja opin uutta: esimerkiksi kylmää ei enää suositellakaan ensisijaiseksi ensiavuksi urheiluvammoissa.

Lue lisää →