Sukkavelho-verkkokaupan Facebook ja Instagram arvontojen säännöt

Sukkavelho-verkkokaupan Facebook ja Instagram arvontojen viralliset säännöt. 

Osallistumalla Sukkavelho-verkkokaupan arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niiden pohjalta tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä

Sukkavelho verkkokauppa, 
KoiPi Partners Oy, 
Pikkaraiskuja 6,
00750 Helsinki,
Y-tunnus: 2707565-1

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, suosittelema, sponsoroima tai hallinnoima.

Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan arvonnasta kertovassa julkaisussa. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka jotka jättävät kommenttinsa julkaisuun Sukkavelho- verkkokaupan virallisilla Facebook tai  Instagram sivulla riippuen siitä kummassa mediassa kilpailu järjestetään. Järjestäjän työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä voi osallistua arvontaan.

Voittaja ja voittajien valinta

Voittajat arvotaan osallistuneiden henkilöiden keskuudesta. Arvonnan suorittaa Sukkavelho verkkokaupan henkilökunta. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Mikäli voittajia ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. 

Palkinnot

Voittaja saa julkaisussa ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan Sukkavelhon kustannuksella postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei toimiteta ulkomaiseen osoitteeseen.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen, käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet,  Facebook ja Instagram -sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.