Toimintaperiaatteemme

Verkkokauppamme perustuu sukat netistä - toimintamalliin ja sukkamme toimitetaan luotettavilta toimittajilta joko suoraan omasta varastostamme tai joissakin tapauksissa suoraan valmistajan tehtaalta. Suoratoimituksen ansiosta pystymme tarjoamaan todella monipuolisen valikoiman erilaisia sukkia sekä sisällyttämään valikoimiimme myös sellaisia erikoissukkia joiden menekki on usein niin pieni, että niitä ei kannatta pitää tavallisen vaatemyymälän, marketin tai kivijalkakaupan valikoimissa. 

Suurin osa käyttämistämme sukkien valmistajista sijaitsee tällä hetkellä Euroopassa, jolloin tuotteet myös postitetaan Euroopassa sijaitsevalta varastolta. Tilaamme ja testaamme itse eri toimittajien sukkia varmistaaksemme niiden hyvä laadun sekä tuotekuvausten luotettavuuden, jotta sinä voit turvallisesti tilata sukat netistä!

Haluamme tuoda asiakkaidemme saataville merkkejä ja brändejä kautta maailman ja etsimme aktiivisesti uusia toimittajia ja yhteistyökumppaneita myös Euroopan ulkopuolelta.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat 4,90€. Tilaamalla useamman sukkaparin pystyt säästämään hinnoissa.

Toimitusaika

Sukkien toimitusaika on toimittajakohtainen. Löydät jokaisen tuotteen sivulta arvion toimitusajasta. Olemme itse testanneet myös toimitusajat ja pyrkineet olemaan arvioisssamme pessimistisiä. Jos tuotteen postitus kestää noin 10 päivää olemme merkanneet toimitusajaksi 2 viikkoa. Uskomme, että asiakkaitamme ei haittaa vaikka sukat olisivat perillä arvioitua nopeammin.

Tilauksen seuranta

Kaikkiin tilauksiimme tulee seurantakoodi, jonka avulla voit seurata tilauksen kulkua sinulle.

Tilaa sinäkin sukat luotettavasti netistä!