Blogi

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Taas valikoimiimme on saapunut uusia värikkäitä tukisukkia: värikkäät tukisukat voivatkin olla hyvä tapa lisätä persoonallisuutta ja tuoda piristystä harmaampaankin (työ)päivään!

Värikkäät tukisukat ovat edullinen, helppo ja tehokas tapa tuoda vaihtelua  työvaatteisiin tehden työpäivästä hieman hauskemman ja ehkäpä jopa astetta mielenkiintoisemman.

Värikkäät ja valtavirrasta erottuvat tukisukat tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden ilmaista itseämme, mutta voimmehan me niiden avulla myös levittää iloa ympärillemme. Parhaimmillaanhan tällainen pieni piristys kaiken musta-harmaan sukkavirran keskellä voi piristää sekä omaa että naapurin/tuttavan/työkaverin tai sukulaisen päivää. 

Lue lisää →

Aprillia - syö silliä ja juo kuravettä päälle

Aprillia - syö silliä ja juo kuravettä päälle

Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! Tämän rimpsun sinäkin luultavasti kuulet, jos haksahdat aprillipäivänä pilaan.

Tänä vuonna pääsiäismaanantai sattuukin samalle päivälle kuin aprillipäivä, jota vietetään vuosittain 1.4.

Aprillipäivä on hassuttelun juhla, ja tämän vuoksi ei välttämättä sovi liian tosikoille. Toisaalta - eihän hassuttelu tai pilailu ole pakollista. Mutta varautua siihen kyllä kannattaa.

Lue lisää →

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Kelit ovat vaihdelleet kovastikin välillä pakastaen ja välillä taas lämmeten. Nyt saakin olla tarkkana mihin ja miten jalkansa asettaa ulkona kulkiessa.

Tämä aika on kuitenkin onnettomuusherkkää aikaa kun aamulla ei oikein tiedä millainen säätila myöhemmin päivällä vallitsee. Siksi nyt juuri onkin hyvä kohta muistella liikuntavammoihin liittyviä hoito-ohjeita.

Itse olen tottunut tuttuun ja turvalliseen ”kolmen koon” ensiapu- ja hoito-ohjeeseen, joka on tallentunut vahvasti alitajuntaani. Kylmä- Koho- Kompressio - tuolla mantralla olen antanut ensiapua sekä itselleni että muille.

Päivitin ensiaputietojani ja opin uutta: esimerkiksi kylmää ei enää suositellakaan ensisijaiseksi ensiavuksi urheiluvammoissa.

Lue lisää →

Miksi kannattaa ostaa sukkia suomalaisesta verkkokaupasta?

Miksi kannattaa ostaa sukkia suomalaisesta verkkokaupasta?

Sukat ovat yksi helpoimmista asioista ostaa verkkokaupan kautta mm. näiden syiden vuoksi:

Voit valita ja ostaa sukkasi milloin tahansa. Voit hyödyntää ajan bussipysäkillä bussia odottaessa tai tilata sukkia päivän päätteeksi sängyssä ennen nukkumaanmenoa. 

Suomalaisesta verkkokaupasta ostettuna hyvä puoli on se, että usein sukkapari tai muutama pari mahtuu Postin pienimpään pakettiin, jolloin saat sukkasi toimitettuna suoraan omaan postilaatikkoosi.

 

Lue lisää →

Verkkokauppamme sai Avainlippu-merkin!

Verkkokauppamme sai Avainlippu-merkin!

Avainlippu-merkki verkkokaupan yhteydessä kertoo asiakkaillemme siitä, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. 

Suomalaisesta verkkokaupasta ostaminen hyödyttää laajasti suomalaisia. Ei pelkästään suoraan verkkokaupanhenkilöstön kautta, vaan myös epäsuorasti verkkokaupan pyörittämiseen tarvittavien alihankintaostojen kautta.

Ja kun me ostamme palveluja muilta suomalaisilta yrittäjiltä rahat jäävät meidän kaikkien hyödyksi tänne Suomeen. Näin pystymme tukemaan suomalaista yhteiskuntaa mm. verojen ja työpaikkojen säilymisen kautta.

 

Lue lisää →