Lomakausi lähestyy

Lomakausi lähestyy ja meillä monilla on edessä pitkiä matkoja ja istumisia autossa, junassa tai lentokoneessa. Vaikka edessä on paljon mukavia hetkiä on kuitenkin kenties syytä ottaa myös huomioon pitkien istumisten mahdolliset terveyshaitat.

Pitkillä matkoilla tukisukat voivat olla erittäin hyödyllisiä jalkaterveyden kannalta. Tukisukkien käyttö voi vähentää turvotusta ja parantaa verenkiertoa auttaen  ehkäisemään erilaisia pahojakin ongelmia, kuten esimerkiksi laskimotukoksia.

Tukisukkien teho perustuu niiden jalkojen verenkiertoa tehostavaan vaikutukseen. Oikeanlainen paine kiihdyttää verenkiertoa ja estää jalkojen turpoamista. Sukasta kohdistuu painetta myös pohjelihakseen, joka auttaa pumppaamaan veren takaisin sydämeen ja keuhkoihin.

Käyttämällä tukisukkia voit vähentää turvotusten, suonikohjujen ja veritulppien riskiä jaloissa. Sukat auttavat sinua myös jaksamaan kauemmin ja kevyet jalat saavat olosi tuntumaan kokonaisvaltaisesti pirteämmäksi.

Ja mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa loma kuin keveän kepeät jalat? 

Meiltä Sukkavelhoilta löydät kuviolliset tukisukat sekä perinteisemmät mustat ja beiget lääkinnälliset tukisukat eli kompressiosukat. 

Tutustu laajaan tukisukkien valikoimaamme tästä:

https://www.sukkavelho.fi/collections/tukisukat-ja-kompressiosukat

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.