Blogi — tukisukat

Lomakausi lähestyy

Lomakausi lähestyy

Lomakausi lähestyy ja meillä monilla on edessä pitkiä matkoja ja istumisia autossa, junassa tai lentokoneessa. Vaikka edessä on paljon mukavia hetkiä on kuitenkin kenties syytä ottaa myös huomioon pitkien istumisten mahdolliset terveyshaitat.

Pitkillä matkoilla tukisukat voivat olla erittäin hyödyllisiä jalkaterveyden kannalta.

Lue lisää →

Kokeile sukka-apuriamme!

Kokeile sukka-apuriamme!

Tukisukkia on olemassa monenlaisia ja laaja valikoimamme voi aiheuttaa sen, että välillä tukisukkien valinta on vaikeaa.

Keskusteluissa asiakkaidemme kanssa olemme monesti yhdessä miettineet millaiset tukisukat olisivat parhaat juuri hänelle.

Tähän tarpeeseen olemmekin nyt kehittäneet tukisukille valinta- apurin. 

Lue lisää →

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Taas valikoimiimme on saapunut uusia värikkäitä tukisukkia: värikkäät tukisukat voivatkin olla hyvä tapa lisätä persoonallisuutta ja tuoda piristystä harmaampaankin (työ)päivään!

Värikkäät tukisukat ovat edullinen, helppo ja tehokas tapa tuoda vaihtelua  työvaatteisiin tehden työpäivästä hieman hauskemman ja ehkäpä jopa astetta mielenkiintoisemman.

Värikkäät ja valtavirrasta erottuvat tukisukat tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden ilmaista itseämme, mutta voimmehan me niiden avulla myös levittää iloa ympärillemme. Parhaimmillaanhan tällainen pieni piristys kaiken musta-harmaan sukkavirran keskellä voi piristää sekä omaa että naapurin/tuttavan/työkaverin tai sukulaisen päivää. 

Lue lisää →

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Tukevasti ja turvallisesti kevättä kohden

Kelit ovat vaihdelleet kovastikin välillä pakastaen ja välillä taas lämmeten. Nyt saakin olla tarkkana mihin ja miten jalkansa asettaa ulkona kulkiessa.

Tämä aika on kuitenkin onnettomuusherkkää aikaa kun aamulla ei oikein tiedä millainen säätila myöhemmin päivällä vallitsee. Siksi nyt juuri onkin hyvä kohta muistella liikuntavammoihin liittyviä hoito-ohjeita.

Itse olen tottunut tuttuun ja turvalliseen ”kolmen koon” ensiapu- ja hoito-ohjeeseen, joka on tallentunut vahvasti alitajuntaani. Kylmä- Koho- Kompressio - tuolla mantralla olen antanut ensiapua sekä itselleni että muille.

Päivitin ensiaputietojani ja opin uutta: esimerkiksi kylmää ei enää suositellakaan ensisijaiseksi ensiavuksi urheiluvammoissa.

Lue lisää →

Miksi kannattaa ostaa sukkia suomalaisesta verkkokaupasta?

Miksi kannattaa ostaa sukkia suomalaisesta verkkokaupasta?

Sukat ovat yksi helpoimmista asioista ostaa verkkokaupan kautta mm. näiden syiden vuoksi:

Voit valita ja ostaa sukkasi milloin tahansa. Voit hyödyntää ajan bussipysäkillä bussia odottaessa tai tilata sukkia päivän päätteeksi sängyssä ennen nukkumaanmenoa. 

Suomalaisesta verkkokaupasta ostettuna hyvä puoli on se, että usein sukkapari tai muutama pari mahtuu Postin pienimpään pakettiin, jolloin saat sukkasi toimitettuna suoraan omaan postilaatikkoosi.

 

Lue lisää →