Blogi — tukisukat

Oletko miettinyt millaiset tukisukat sopisivat sinulle parhaiten?

Oletko miettinyt millaiset tukisukat sopisivat sinulle parhaiten?

Tukisukkia on olemassa monenlaisia ja laaja valikoimamme voi aiheuttaa sen, että välillä tukisukkien valinta on vaikeaa.

Monissa keskusteluissa asiakkaidemme kanssa olemme monesti yhdessä miettineet millaiset tukisukat olisivat parhaat juuri hänelle. Olemme huomanneet, että näissä keskusteluissa toistuvat useasti samat kysymykset, joiden kautta pääsemme kiinni erilaisiin tarpeisiin.

Olemme nyt tehneet näiden kysymysten pohjalta sukkavelho - apurin, jonka avulla voit selvittää, millaiset tukisukat palvelisivat parhaiten juuri sinun jalkojasi.

Lue lisää →

Miksi tukisukat puristavat?

Miksi tukisukat puristavat?

Kun olemme laajentaneet tukisukkien valikoimaamme olemme käyneet monenlaisia keskusteluja sekä asiakkaidemme että tuttaviemme kanssa. Yksi esiinnoussut aihe on ollut hyvin yleinen: miksi tukisukat puristavat? 

Tukisukan toimintaperiaatehan on todella yksinkertainen. Tukisukat aiheuttavat kudokseen painetta ja tämä auttaa versiuonien läppiä toimimaan hieman tehokkaammin, parantaen näin jalkojen verenkiertoa.

Lue lisää →

Nyt tukisukat myös hieman leveämmälle pohkeelle!

Nyt tukisukat myös hieman leveämmälle pohkeelle!

Meitä on kyselty paljon tukisukkia hieman leveämmälle pohkeelle ja voimme iloksemme ilmoittaa, että "tukisukat - leveälle pohkeelle" kategoria on nyt lisätty verkkokauppaamme.

 Nämä tukisukat toimivat muuten täysin jo valikoimissamme olevien tavallisten tukisukkien tapaan, mutta pohjeosa on näissä vain hieman leveämpi. Jos olet siis tuskaillut, että tukisukat kinnaavat tai ovat liian kapeita pohkeesta, niin kannattaa tutustua näihin hieman leveämpiin malleihin.

Lue lisää →

MItä pitää huomioida tukisukkien käytössä?

MItä pitää huomioida tukisukkien käytössä?

Oikein käytettyinä tukisukat ovat turvallisia käyttää. Suurin este tukisukkien käytölle on jos alaraajojen verenkierto on jollakin tavalla huonontunut. 

Yleensähän tukisukkia käytetään koko päivä. Jos et kuitenkaan ole ennen käyttänyt tukisukkia voi niiden käyttöön myös totutella pikkuhiljaa, vaikka muutama tunti kerrallaan. Ja siitä sitten pikku hiljaa aikaa lisäten.

Lue lisää →

Sukkavinkkejä kevättä odotellessa

Sukkavinkkejä kevättä odotellessa

Juuri kun uskalsimme hieman raottaa talvitakkiamme ja ulkoillessa luopua karvakauluksesta ja piposta niin meidät palautettiin vahvasti takaisin todellisuuteen. Ainakin juuri nyt pihamme näyttää kovasti enemmän talven ihmemaalta kuin alkavan keväisen kasvun ihmeen näyttämöltä.

Vielä ei siis ole aika keveille neuleille tai kevättakeille vaan kerrospukeutuminen on poikaa! Ja kun niitä lumitöitä on vaan näemmä edelleen pakko tehdä, niin siihen hommaan ovat muuten tukisukat enemmän kuin paikallaan

Lue lisää →