Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Taas valikoimiimme on saapunut uusia värikkäitä tukisukkia: värikkäät tukisukat voivatkin olla hyvä tapa lisätä persoonallisuutta ja tuoda piristystä harmaampaankin työpäivään!

Värikkäät tukisukat ovat edullinen, helppo ja tehokas tapa tuoda vaihtelua työvaatteisiin tehden työpäivästä hieman hauskemman ja ehkäpä jopa astetta mielenkiintoisemman.

Värikkäät ja valtavirrasta erottuvat tukisukat tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden ilmaista itseämme, mutta voimmehan me niiden avulla myös levittää iloa ympärillemme. Parhaimmillaanhan tällainen pieni piristys kaiken musta-harmaan sukkavirran keskellä voi piristää sekä omaa että naapurin/tuttavan/työkaverin tai sukulaisen päivää. 

Ilon ja pirteyden lisäksi värikkäät tukisukat voivat toimia mainiona keskustelunavaajana esimerkiksi työpaikan kahvipöydässä - auttaen näin luomaan yhteyttä kenties myös ei niin tuttujen työntovereiden kanssa.

Eikä tässä vielä kaikki: tukisukkien värikkyydellä voi olla myös käytännöllisiä etuja. Esimerkiksi, jos käytät useita pareja tukisukkia eri väreissä, pystyt helposti erottamaan sukat toisistaan pyykin jälkeen. Samalla pystyt varmistamaan, että käytät aina oikeaa paria.

Kaiken kaikkiaan värikkäät tukisukat ovat kokeilemisen arvoinen juttu! 

Tästä voit katsoa valikoimaamme:

https://www.sukkavelho.fi/collections/tukisukat-tyohon


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.