Miksi kannattaa ostaa sukkia suomalaisesta verkkokaupasta?

Sukat ovat yksi helpoimmista asioista ostaa verkkokaupan kautta. 

Alla muutama Sukkavelhon vinkki miksi sukat kannattaa ostaa verkkokaupasta:

  1.  Voit valita ja ostaa sukkasi milloin tahansa. Voit hyödyntää ajan bussipysäkillä bussia odottaessa tai tilata sukkia päivän päätteeksi sängyssä ennen nukkumaanmenoa. 
  2. Voit ostaa sukat netistä mistä tahansa, ei ole väliä onko kauppa Rovaniemellä, Turussa tai puhdas nettikauppa. Matkalla ei ole suurtakaan merkitystä esim. toimituskuluihin.
  3. Sukat ovat sen verran keveitä, että lähes mistä tahansa tilattuna toimituskulut ovat vähintäänkin kohtuulliset.
  4. Näet yhdellä silmäyksellä koko sukkavalikoiman, sekä pystyt usein lajittelemaan tai hakemaan juuri sinua miellyttäviä sukkia. Sinun ei tarvitse kävellä kaupan eri osastoilla tai eri kaupoissa etsiäksesi ja vertaillaksesi tuotteita. Ostamalla sukat verkkokaupasta säästät paljon aikaa kun tuotteiden ja kauppojen valikoiman vertailu helpottuu.
  5. Voit usein valita laajemmasta sukkavalikoimasta. Verkkokaupassa voidaan helposti pitää esillä laajempaa valikoimaa ja tilata esimerkiksi tarvittaessa suoraan valmistajalta erikoiskoot tai -mallit. Usein verkkokaupoissa voi olla tavallista suurempia tai pienempiä kokoja, tai erikoisempia kuoseja joita ei lähimarkettien valikoimissa ole kannattavaa pitää. 
  6. Voit saada sukat verkkokaupasta suoraan postilaatikkoosi. Monissa verkkokaupoissa voit valita erilaisia toimitustapoja, jolla voit päättää kuinka nopeasti sukkasi saapuvat sinulle.
  7. Suomalaisesta verkkokaupasta ostettuna hyvä puoli on se, että usein sukkapari tai muutama pari mahtuu Postin pienimpään pakettiin, jolloin saat sukkasi toimitettuna suoraan omaan postilaatikkoosi.
  8. Voit tilata sukat netistä myös suoraan toiselle, esimerkiksi voit tilata lahjan suoraan lahjan saajalle tai esimerkiksi valikoida mummulle tai papalle sukat netin kautta ja lähettää ne suoraan kotipostiin.
  9. Sukat eivät happane 😊 Toisin kuin esimerkiksi ruokatavaroissa, sukissa ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ehdit hakemaan sukat postista silloin kuin sinulle sopii, eikä sinun tarvitse pitää erityisistä kiirettä paketin hakemisen kanssa, kunhan muistat hakea sen määräajan puitteissa. Voit tilata sukkia netistä myös vaikka kesämökiltä tai matkoilta omaan kotiosoitteeseesi ja sukat odottavat siellä kunnes palaat kotiin.

Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.