Eroon mustan sukan syndroomasta

Oletko mustien sukkien vannoutunut suurkuluttaja? Onhan se kätevää sillä mustat sukat sopivat lähestulkoon kaikkien vaatteiden kanssa. Ja joka tapauksessa, eihän sukilla ole niin väliä; sukkahan on niin pieni vaatekappale tuolla melkein maanjuuressa tuskin näkyvissä ja usein housun lahkeen alla piilossa.

Ei mustilla sukilla ole huonoja puolia, eihän?

Kääntöpuoliakin mustilla sukilla on vain muutama: samantyylinen lookki, joka ei erotu peruspukeutumisesta ja vähintään viikoittainen mustien sukkien erottelu ja parittaminen pyykin joukosta. Eihän tuo nyt niin kova homma ole, on kohtuullisen helppo löytää suurinpiirtein samaan mustan sävyyn haalistuneet sukat ja naittaa ne pareiksi. Ja meneehän tuo vielä yksineläjälle mutta perheellisten sukkien parittaminen saa jo homman toiseen sfääriin. Sukkien määrä helposti nelinkertaistuu ja asujista riippuen työhön lisätään sukkien koon vertailu käyttäjän ja mahdollisen sukan kutistumisen mukaan. Toivottavasti olet siinä onnellisessa asemassa, että puolisosi tai lapsesi hoitaa pyykkihuollon.

Voiko mustiin sukkiin väsyä?

Tunnusta pois, olet ajoittain miettinyt voisiko sittenkin olla muunkinlaisia sukkia käytettäväksi. Näin käy varsinkin, jos mustien sukkien syndroomasi on kestänyt vähintään 10 vuotta. Alat ehkä pikkuhiljaa kyllästyä väriin ja kaipaat pientä muutosta elämääsi. Olet jo ehkä etsinytkin mustia sukkia, joissa on pienen pieni kuvio tai ohut raita varren yläosassa. Se jo helpottaisi radikaalisti pesurumbaa.

Muutos on helppo aloittaa sukista. Kuten sanottu alussa, voit valita melko räväkätkin sukat, sillä ne jäävät melko varmasti ensi alkuun huomaamatta. Erityisesti talvella voit laittaa oikein hauskat ja värikkäät sukat ja sitten talvisaappaan jalkaan ja lähteä kauppaostoksille. Siellä voit sitten itseksesi hykerrellä hienoissa sukissasi, joita kukaan muu ei näe. Ehkäpä hymähtelet tässä vaiheessa, mutta se on kuitenkin ensi askel pois mustista sukista. Koita vaikka, huomaat välittömästi eron, sen voin luvata.

Värikkäistä sukista voi tulla tapa

Kun rohkeus kasvaa, voit pikkuhiljaa alkaa vilauttamaan värillisiä sukkia pyörälenkillä tai kävelylenkillä, jossa muut saattavat nähdä sukkasi ohi kiitävän hetken. Kukaan ei kuitenkaan vielä ehdi kommentoida erikoisuuttasi kun viiletät ohi.

Kun rohkeus riittää laita värikkäät sukat kyläilyreissulle tai juhliin. Kun näin pääset sukkiesi kanssa “julkisesti” esiin saatat huomata miten saatkin aikaan hauskoja keskusteluja sukkien avulla. Ennen kuin huomaatkaan olet tottunut värikkäisiin sukkiin ja tunnet olosi kummalliseksi, jos pitäisi lähteä kulkemaan latteissa mustissa sukissa.

Miten valitset värikkäät sukat

Jos olet jo näin pitkälle lukenut, harkitset varmasti jo vakavissasi värikkäiden sukkien ostamista. Lue siis eteenpäin. Tässä muutama vinkki sukkien valintaan.

Ensimmäiseksi, kuuntele vain ja ainoastaan omaa sisäistä ääntäsi. Jos tunnet iloa ja mielenkiintoa flamingosukkia, pop-corn tai eriparisukkia kohtaan, osta ne. Älä anna muiden päättää sinun  puolestasi minkälaisia sukkia sinun pitäisi pitää. Jokainen alitajuisesti valitsee ne sukat, joista pitää ja joista itse saa iloa elämäänsä. Älä sekoita tätä lahjan antamiseen, sukkia voi aina antaa lahjaksi. Mutta nyt tässä käsittelemme sitä miten pääset eroon mustien sukkien syndroomasta. Siksi on tärkeää, että teet päätöksen itse.

Toiseksi, harkitse tarkkaan ostopäätöstä. Nykyaikana ei kannata ostaa mitään turhaan, siitä syntyy vain ympäristöjätettä, jota ei kenenkään kannata ehdoin tahdoin hankkia. Mutta kun olet päättänyt että haluat ostaa sukat ja haluat päästä eroon mustien sukkien syndroomasta, osta sinua miellyttävät värilliset sukat heti.

Ja eikun sukat jalkaan

Kolmanneksi, kun olet hankkinut sukat ja saanut ne kotiisi. Pistä ne heti ensimmäisen mahdollisen tilaisuuden tullen jalkaasi, tepastale muutamia askelia, tunnustele varpaiden ja jalkapohjan sukkatuntumaa ja kuulostele miltä tuntuu käyttää muita kuin mustia sukkia. Astele peilin eteen ja katso ensin miltä sukkasi näyttävät, ja nosta sitten katse omiin kasvoihisi. Tässä vaiheessa olen melko varma, että hymyilet. Jos näin käy, ovat sukat jo aloittaneet tehtäväsi ja olet aloittanut matkasi pois mustien sukkien syndroomasta kohti iloisia sukkia.

Lämpimästi tervetuloa Sukkavelhon verkkokauppaan. Vaihda sukat! Me laskemme hymyjä, joita valikoimamme sukat saavat aikaan 😊


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


1 kommentti

  • Tämä juttu kolahti! Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka pukevat päälleen punaiset korkokengät. Itselläni uskallaus ei aivan tähän vielä riitä mutta tilasin teiltä kivannäköiset mesh sukat. Katsotaan josko uskallan ostaa myös ne punaiset korkokengät..

    Irmeli laitteella

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.