Miksi sukat kannattaa ostaa netistä?

Sukat ovat yksi helpoimmista asioista ostaa netin kautta. Harva tulee tätä ajatelleeksi, koska sukkia on niin helppo ostaa lähimarketista päivittäisen kauppareissun yhteydessä. Kuitenkin sukkia on äärettömän helppo ja vaivaton ostaa netin kautta. Tässä seuraavassa muutama Sukkavelhon vinkki miksi saat sukat netistä vaivattomasti.

 1.  Voit valita ja ostaa sukkasi milloin tahansa. Voit hyödyntää ajan bussipysäkillä bussia odottaessa tai tilata sukkia päivän päätteeksi sängyssä ennen nukkumaanmenoa. Sukkia ei ole pakko ostaa väsyneenä työpäivän jälkeen tai viikonloppuna lapsien kanssa hätiköiden lähimarketin sukkaosastolta, vaan voit ostaa sukat netistä milloin tahansa.
 2. Voi ostaa sukat netistä mistä tahansa, ei ole väliä onko kauppa Rovaniemellä tai Turussa vai kenties ulkomailla tai puhdas nettikauppa. Matkalla ei ole suurtakaan merkitystä esim. toimituskuluihin. Sukat ovat sen verran keveitä, että lähes mistä tahansa tilattuna toimituskulut ovat vähintäänkin kohtuulliset.
 3. Näet yhdellä silmäyksellä koko sukkavalikoiman, sekä pystyt usein lajittelemaan tai hakemaan juuri sinua miellyttäviä sukkia. Sinun ei tarvitse kävellä kaupan eri osastoilla tai eri kaupoissa etsiäksesi ja vertaillaksesi tuotteita. Ostamalla sukat netistä säästät paljon aikaa kun tuotteiden ja kauppojen valikoiman vertailu helpottuu.
 4. Voit usein valita laajemmasta sukkavalikoimasta. Verkkokaupassa voidaan helposti pitää esillä laajempaa valikoimaa ja tilata esimerkiksi tarvittaessa suoraan valmistajalta erikoiskoot tai -mallit. Usein verkkokaupoissa voi olla tavallista suurempia tai pienempiä kokoja, tai erikoisempia kuoseja joita ei lähimarkettien valikoimissa ole kannattavaa pitää. Tilaamalla sukat netistä onvalikoima siis todennäköisesti laajempi kuin lähikaupassasi.
 5. Saat tietoa muiden asiakkaiden kokemuksista sukista. Verkkokaupoista saat usein tietoa myös muiden asiakkaiden kokemuksista ja arvosteluita kyseisistä sukista.
 6. Voit saada sukat netistä suoraan postilaatikkoosi. Monissa verkkokaupoissa voit valita erilaisia toimitustapoja, jolla voit päättää kuinka nopeasti sukkasi saapuvat sinulle. Suomalaisesta verkkokaupasta ostettuna hyvä puoli on se, että usein sukkapari tai muutama pari mahtuu Postin pienimpään pakettiin, jolloin saat sukkasi toimitettuna suoraan omaan postilaatikkoosi.
 7. Voit tilata sukat netistä myös suoraan toiselle, esimerkiksi voit tilata lahjan suoraan lahjan saajalle tai esimerkiksi valikoida mummulle tai papalle sukat netin kautta ja lähettää ne suoraan kotipostiin.
 8. Sukat eivät happane 😊 Toisin kuin esimerkiksi ruokatavaroissa, sukissa ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ehdit hakemaan sukat postista silloin kuin sinulle sopii, eikä sinun tarvitse pitää erityisistä kiirettä paketin hakemisen kanssa, kunhan muistat hakea sen määräajan puitteissa. Voit tilata sukkia netistä myös vaikka kesämökiltä tai matkoilta omaan kotiosoitteeseesi ja sukat säilyvät siellä kunnes palaat kotiin.
 9. Useimmiten sukat sopivat jalkaasi. Sukkien koko on hyvin standardi ja sukat materiaaleina joustavia. Useimmiten valitun koon kanssa ei tule ongelmia, toisin kuin muiden vaatteiden kanssa, joissa istuvuus on hyvin merkittävä tekijä asun sopivuudelle.
sukat netistä

Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


2 kommenttia

 • “Tämä teksti peilasi hyvin omaa ajatustani verkkokaupoista ostamisesta. Tykkäsin erityisesti tuosta sukkien lahjaideasta – saako teidän kauttanne sovittua lähetyksen suoraan asiakkaalle?”

  Hei Anna ja kiitos viestistäsi!
  Kehitämme parhaillaan sukillemme räätälöityä lahjapalvelua – tästä tulette kuulemaan pian lisää! Mutta toki jo nyt pystyt lähettämään lahjasukat suoraan lahjansaajalle. Kirjoitat vain toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen tilausta tehdessäsi.

  Mukavaa päivää!
  Ystävällisesti
  Sukkavelhot

  Sukkavelho laitteella
 • Tämä teksti peilasi hyvin omaa ajatustani verkkokaupoista ostamisesta. Tykkäsin erityisesti tuosta sukkien lahjaideasta – saako teidän kauttanne sovittua lähetyksen suoraan asiakkaalle?

  Anna laitteella

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.