Blogi — tukisukka

Miksi tukisukat puristavat?

Miksi tukisukat puristavat?

Kun olemme laajentaneet tukisukkien valikoimaamme olemme käyneet monenlaisia keskusteluja sekä asiakkaidemme että tuttaviemme kanssa. Yksi esiinnoussut aihe on ollut hyvin yleinen: miksi tukisukat puristavat? 

Tukisukan toimintaperiaatehan on todella yksinkertainen. Tukisukat aiheuttavat kudokseen painetta ja tämä auttaa versiuonien läppiä toimimaan hieman tehokkaammin, parantaen näin jalkojen verenkiertoa.

Lue lisää →

Syksyllä kaipaan jalkaani villasukkien lisäksi tukisukkia

Syksyllä kaipaan jalkaani villasukkien lisäksi tukisukkia

Aina näin syksyisin alan vaistomaisesti kaipaamaan villasukkia. Jotenkin syksyn pimenevät ja viilenevät illat suorastaan vaativat seurakseen lämmittävät villasukat.

Nyt villasukat ovat saaneet kilpailijan: olen löytänyt tukisukat! Tukisukat tuovat syksyiseen elämääni juuri sopivasti lisää jaksamista - sekä töissä että myös vapaa-ajalla. Ilman tukisukkia jalkani ovat illalla huomattavasti enemmän kipeytyneet kuin tukisukkien kanssa. 

Lue lisää →

Nyt niitä taas saa – tukisukkia netistä!

Nyt niitä taas saa – tukisukkia netistä!

Saimme uuden erän suursuosittuja ja jo muutaman kerran loppuunmyytyjäkin ihanan värikkäitä kuviollisia tukisukkia.

Käy sinäkin tutustumassa uudistettuun valikoimaamme ja tilaa itsellesi tukisukat netistä!

Lue lisää →

Kompressiosta keveyttä talviliikuntaan

Kompressiosta keveyttä talviliikuntaan
Alkuvuoden myrskyt toivat meille koko Suomeen isonlaiset määrät lunta. Kelit ovat vaihdelleet kovastikin välillä pakastaen ja välillä taas lämmeten. Nyt saakin olla tarkkana mihin ja miten jalkansa asettaa ulkona kulkiessa.

Lue lisää →

Napakkaa tukea jaloillesi tukisukkien avulla

Napakkaa tukea jaloillesi tukisukkien avulla

Kompressio tarkoittaa painetta, ja tukisukissa eli kompressiosukissa tämä ilmentyy miellyttävänä tukena, jonka tukisukat luovat jalkoihin.  Hyvissä tukisukissa on asteittain vähenevä kompressio. Se tarkoittaa, että paine on voimakkain nilkassa ja vähenee asteittain kohti polvia ja reisiä. Sukkavelhon valikoiman kuviollisissa tukisukissa sekä lääkinnällisissä tukisukissa on myös asteiitainen kompressio, joka ilmaistaan aina sukan kuvauksen yhteydessä. Kompressiosukat ovat myös hyvä tapa ennaltaehkäistä ja vähentää turvotusta. Ja sopivat erityisen hyvin kaikille, jotka tekevät jalkoja kuormittavaa työtä tai liikkuvat paljon. Kompressio mitataan yksiköllä mmHg (elohopeamillimetri) ja mitä korkeampi mmHg sukissa on, sitä voimakkaampi on kompressio. Tarvittava tukisukkien paineluokka määräytyy aina käyttäjän tarpeiden mukaan. Kompressiosukkien paineluokat: Paineluokka 1:n...

Lue lisää →