Kaksivärisukkiksille aamurauhapalkinto?

Lapset ovat ihania, lapset ovat vaativia, lapsilla vaihtuu mieliväri vähintään kerran päivässä.. Miten saisin tänään lapselleni vaatteet päälle ilman riitaa?

Tuntuuko tutulta?

Jos ovat niin onnea: Olet nimittäin juuri nyt aivan oikeassa paikassa! Me sukkavelhot olemme nimittäin eläneet täysin saman vaiheen lapsiemme kanssa. Kun päiväkotiin mennessä mikään vaate ei tuntunut sopivan tai vähintäänkin väri oli väärä. Ja tämä joka-aamuinen neuvottelu jatkui lahjonnalla, uhkailulla ja jopa pienellä kiristämisellä, mutta kovin usein päättyi huutavan lapsen kantamisella autoon aivan vääränlaisen värisissä vaatteissa.. Oi niitä kultaisia aikoja!!

Koska muistamme vielä niin elävästi nämä lapsuuden ihanan haastavat hetket etsimme meille myyntiin sukkahousut, jotka kelpaavat nirsoimmallekin neidolle. Ja toki myös nuoret herratkin voivat sukkiksiamme käyttää niin halutessaan.

Nämä sukkikset vievät kärjen pois aamurutinoista: jos tänään ei kelpaa sininen vaan pinkki on päivän ainoa oikea väri, niin ota käyttöön sinipunaiset sukkikset. Ensin jalka pinkkiin sukkaosaan ja jo pelkästä mielenkiinnosta kaksivärisyyttä kohtaan jalkaan sujahtaa myös sininen osa. Ja sitten onkin jo aika pyöriä ympyrää eteisessä ja ilakoida uusista ”niin upeista” sukkiksista.

Olemme saaneetkin jo kannustavaa aamurauhan lisääntymiseen liittyvää  palautetta sekä lisätilauksia yhdeltä ”sukkis-lähettiläämme” äidiltä😉

Tässä voi siis olla yksi keino helpottaa arjen aamuja: kannattaa kokeilla!!

 Osta tästä