Sukkavelhot -tietoa meistä

Kaipaatko elämääsi väriä? Haluatko näyttää maailmalle todellisen luontosi? Haluatko tukea tai kannustaa? Meillä on sinulle ratkaisu: vaihda sukat! Se on nyt helppoa kun tilaat sukat netistä!

Sukkia vaihtamalla saat tylsäänkin päivään piristystä. Voit osoittaa mieltäsi ja tukea puoltasi. Anna rakkautesi harrastukseesi tai elämänkumppaniisi näkyä tätäkin kautta. Tunnusta kerrankin väriä, takaamme, että se tuntuu hyvältä! Ja kaikki nämä sukat löydät netistä.

Meistä sukkapukeutuminen on ollut jo vuosikausia liian sidottua pelkkään tummaan ja turvalliseen. Haluamme kannustaa kaikkia suomalaisia etsimään itselleen sukat, jotka korostavat omaa persoonallisuutta ja jotka tuovat sinulle varmuutta haastavanakin päivänä. Ja jos small talk ei oikein ota sujuakseen niin mikäpä olisikaan parempi keskustelun avaus kuin uudet ja hauskat sukkasi – tätä kautta pääset myös esittelemään itsestäsi piirteitä, jotka eivät välttämättä tulisi muuten esille.

Me teimme tämän sukat netistä- periaatteella toimivan sukkakaupan juuri sinulle: auttaaksemme sinua löytämään itsellesi sopivimmat sukat elämän eri vaiheisiin! Intohimonamme on etsiä sukkia valikoimiimme ympäri maailman. Emme tee kompromisseja vaan haastamme valitsemiamme sukkatuottajia miettimään sukkia aivan uudella tavalla: ei vain osana pukeutumista vaan pukeutumisen kärkenä. Koska mielestämme koko asukokonaisuus perustuu juuri sukkiin. Sukat kannattelevat asua ja ne voivat olla juuri se viimeinen silaus, jota kokonaisuutesi tarvitsee – älä sinäkään aliarvioi niiden vaikutusta.

Mikä parasta, me olemme myös suomalainen verkkokauppa, joka toimii Suomessa. Tunnemme suomalaiset asiakkaamme ja tiedämme mitä asioita asiakkaamme arvostavat sukissa. Vaikka sukkamme ovat värikkäitä ja hauskan näköisiä, emme ole silti tinkineet laadusta. Meidän mielestämme sukan täytyy kestää useampi pesu ja käyttö rispaantumatta tai kutistumatta.

Jos jostain syystä sukkakaupastamme puuttuu jokin sinua puhutteleva sukka niin laita rohkeasti meille viestiä niin korjataan asia yhteistuumin ja pystyt jatkossa tilaamaan haluamasi sukat netistä! Et tarvitse yliluonnollisia kykyä ottaaksesi meihin yhteyttä vaan päivystämme täällä: sukkavelho@sukkavelho.fi

Astu sinäkin sukkien taianomaiseen maailmaan ja tilaa erilaiset sukat netistä!

Sukkavelhot

Niina, Mirva ja Minna