Sukkavelho ja ilmastoystävällisyys

Me Sukkavelholla haluamme säästää luontoa ja toimia vastuullisesti, jotta maailmamme olisi ihana ja puhdas vielä lasten lapsillemmekin.

Olemme toteuttaneet omassa verkkokaupassamme ilmastoystävällisyyttä mm. seuraavasti.

  1. Käytämme kotimaisissa kuljetuksissa Postia, sillä Postin kaikki kotimaan kuljetukset ovat hiilineutraaleja.
  2. Suurin osa Suomesta lähetettävistä sukkapaketeistamme voimme lähettää kaikkein pienimmässä Postin paketissa. Tiivis pakkaus säästää ilmastoa, kun emme kuljeta ilmaa. Lisäksi nämä pienimmät paketit voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan postilaatikkoon, mikä vähentää kuljetuksen ja tavaran hakemisesta johtuvaa ilmaston kuormitusta.
  3. Olemme valinneet valikoimaamme laadukkaita ja kestäviä sukkia, jotka kestävät kulutusta hyvin, eivätkä siten tuota ylimääräistä jätettä ja kuormita ympäristöä. Vaatteiden valinnassa paras tapa toimia ilmastoystävällisesti on ostaa laadukkaita vaatteita, jotka kestävät mahdollisimman pitkään ja käyttää ne loppuun asti.
  4. Etsimme valikoimiimme myös ekologisia sukkia, joiden kuidut ovat ympäristöystävällisiä. Esimerkkinä Billi London biohajoavat sukkahousut sekä Aarre sukkahousut, jotka on valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä kuituja.
  5. Teemme yhteistyötä ulkomaalaisten toimijoiden kanssa, jotka lähettävät sukat suoraan tehtaalta ostajalle. Tällainen suoratoimitus säästää ilmastoa, koska sukat pakataan vain kertaalleen ja sukat matkaavat suoraa reittiä tilaajalle ilman käyntiä meidän varastolla. Näin säästämme myös varastotilaa ja luontoa kun tarvitsemme vähemmän energiaa varaston ylläpitoon. Kääntöpuolena on tietysti sukkien hieman pidempi toimitusaika, mutta pidämme sitä kohtuullisena ilmaston säästämiseksi.

 

Iloinen lapsi, vastuullisuus