Laadukkaat kuvio sukat joululahjaksi

"..kun lanka oli paksua ja neule tiheää.."

Eikös ennen vanhaan kaikki ollut paremmin. Olet sinäkin varmasti huomannut viime aikoina kuinka useiden tarvikkeiden laatu käy vuosi vuodelta ohuemmaksi ja heiveröisemmäksi.

Erityisesi sukat. Otapa mitkä tahansa marketin sukat käteen ja laita käsi niiden sisään niin neulos on kuin kalanverkkoa, niin venyvää ja ohutta että ei ihme, että jo muutamassa viikossa pohjaan on kulunut reikä. Tai varpaan kynsi pilkottaa ja varvas puskee itsensä neuloksen läpi vaikka kuinka varovasti askellat. 

Seuraavaksi kerron mikä 4LCK sukista tekee laadukkaat. Niissä on nimittäin yksi pieni yksityiskohta, joka tekee sukista aivan erityiset. Lue eteenpäin niin saat tietää mikä. Jos kiinnostuit 4LCK hauskoista sukista, niin tästä seuraavasta voit hypätä suoraan ostamaan laadukkaat sukat itselle tai lahjaksi (psst, vieläpä 40% alennuksella joulutarjouksesta, pidä siis kiirettä).

Hauskat sukat osta

Laatua, josta voi olla ylpeä

Meillä Sukkavelhoilla on myynnissä laadukkaat 4LCK kuviolliset hauskat sukat. Nämä sukat on kudottu parhaimmasta ja hienoimmasta kampapuuvillasta, ja myös asiakkaamme kehuvat niitä maasta taivaisiin. Eikä ihme ovathan ne saaneet kaiken kaikkiaan verkkokaupassamme arvosanaksi 4.6 tähteä viidestä mahdollisesta. Tämä on aika huikea suoritus, eikö vain?

Yllättävän hyvän laatuiset sukat eli ei ollutkaan mikään pelkkä "hupilahja" vaan jäivät käyttöön.

-Asiakas verkkokaupasta

Tällaisesta laadusta kannattaa olla ylpeä. Ja nyt kerron sen pienen salaisuuden, joka tekee näistä sukista aivan erityiset. Joka ikiseen sukkaan on nimittäin erikseen kiinnitetty tai neulottu 4LCK logo, jonka voit löytää vain aidoista 4LCK sukista ja joka takaa sukkien laadun. Harvemmin löydät logoa markettien halvoista perussukista, joita valmistetaan tusinatavarana yhdeltä tehtaalta useiden valmistajien brändien alle.

Tämä pieni merkki, vaikka niin pieni onkin, on erittäin elegantti ele siitä miten paljon sukan valmistaja myös arvostaa ja kuinka ylpeä hän on omasta sukastaan. Meistä tämä on myös aivan valtavan hieno juttu, josta kannattaa olla reilusti ylpeä. 

Seuraavaksi kerron miten voit välttää erityisen nolon tilanteen sukkaostoksilla. Lue siis eteenpäin. Jos kuitenkin jo haluat sen pidempiä jaaritteluita hypätä tarkastelemaan laadukkaita, hauskoja sukkia 40 % alennuksella, voit hypätä seuraavasta linkistä suoraan asiaan.

Hauskat sukat osta

Lahja, joka ei nolota

4LCK sukat on helppo ostaa joululahjaksi. Niitä on suositeltu esimerkiksi seuraavista syistä:

  • ne ovat kestävät ja tukevat
  • edustavan näköiset
  • valmistettu hienoimmasta kampapuuvillasta
  • erityisen laadukkaat
  • helppo ostaa verkkokaupasta
  • persoonallinen lahja
  • sukka on käyttötuote ja lähes kaikki käyttävät sukkia, lahja ei ole tarpeetonta rihkamaa tai krääsää
  • erinomainen hinta-laatusuhde
  • ekologinen sukka, kestävyytensä ansiosta
  • kuviot helpottavat sukkaparien löytymistä pyykin seasta

On siis todella monta hyvää syytä ilahduttaa itseäsi tai läheistäsi 4LCK hauskoilla sukilla. Tämä lahja ei todellakaan ole nolo. Noloahan olisi jos uusiin sukkiin tulisi reikä muutaman viikon kuluttua ostamisesta. Ja varsinkin se olisi noloa, jos olisit ostanut sellaiset lahjaksi. Mutta voimme taata, että näiden sukkien kanssa ei käy niin. Jos et usko, niin kokeile. Annamme nimittäin näille sukille 1 kuukauden laatutakuun. Jos sukkaan tulee reikä normaalissa kotikäytössä yhden kuukauden aikana, palauta sukat meille niin saat rahasi takaisin. Näin ollen, jos sukat eivät olekaan kestävät, saat rahasi takaisin etkä menettänyt rahojasi. 

Ja nyt sinulla on vielä viimeinen mahdollisuus tutustua 4LCK hauskoihin sukkiin 40% joulutarjouksen merkeissä. Klikkaa siis itsesi ostoksille viimeistään nyt tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: sukkavelho@sukkavelho.fi ja kerro meille miksi hauskat sukat eivät ole juuri nyt ajankohtaset sinulle.

 Hauskat sukat osta