Blogi — tukisukatleveällepohkeelle

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Pitääkö tukisukissa olla väriä?

Taas valikoimiimme on saapunut uusia värikkäitä tukisukkia: värikkäät tukisukat voivatkin olla hyvä tapa lisätä persoonallisuutta ja tuoda piristystä harmaampaankin (työ)päivään!

Värikkäät tukisukat ovat edullinen, helppo ja tehokas tapa tuoda vaihtelua  työvaatteisiin tehden työpäivästä hieman hauskemman ja ehkäpä jopa astetta mielenkiintoisemman.

Värikkäät ja valtavirrasta erottuvat tukisukat tarjoavat meille kaikille mahdollisuuden ilmaista itseämme, mutta voimmehan me niiden avulla myös levittää iloa ympärillemme. Parhaimmillaanhan tällainen pieni piristys kaiken musta-harmaan sukkavirran keskellä voi piristää sekä omaa että naapurin/tuttavan/työkaverin tai sukulaisen päivää. 

Lue lisää →

Nyt tukisukat myös hieman leveämmälle pohkeelle!

Nyt tukisukat myös hieman leveämmälle pohkeelle!

Meitä on kyselty paljon tukisukkia hieman leveämmälle pohkeelle ja voimme iloksemme ilmoittaa, että "tukisukat - leveälle pohkeelle" kategoria on nyt lisätty verkkokauppaamme.

 Nämä tukisukat toimivat muuten täysin jo valikoimissamme olevien tavallisten tukisukkien tapaan, mutta pohjeosa on näissä vain hieman leveämpi. Jos olet siis tuskaillut, että tukisukat kinnaavat tai ovat liian kapeita pohkeesta, niin kannattaa tutustua näihin hieman leveämpiin malleihin.

Lue lisää →