Aarreaittamme avautui

Aarrelabel on vuonna 2011 perustettu pirkanmaalainen vaatemerkki. Vuonna 2016 omistajavaihdoksen myötä Aarrelabel sai rinnalleen laadukkaan suunnittelun lisäksi myös oman tuotannon. Uudet omistajat, Keski-Vähälän sisarukset Marko, Riikka ja Laura omistavat Aarre-merkin lisäksi myös ompelimon Black Moda Portugal Lda:n, jossa vaatteet kaavoitetaan, leikataan ja ommellaan.

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Aarrelabelin tuotteet valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksien ja muodin maailmassa.

Lue lisää:

Aarre

Meillä Sukkavelhoilla on Aarrelabelilta valikoimassa naisten laadukkaat sukkahousut, jotka ovat erityisen mukavat päällä ja joissa on miellyttävä 3D vyötärö. Nämä sukkahousut ovat meille kaikille, jotka olemme kyllästyneitä huonolaatuisiin sukkahousuihin!

Erityistä kiitosta nämä sukkahousut ovat saaneet huomaamattomista saumoistaan sekä miellyttävästä tunteesta. Myös tuotteiden kestävyys on erittäin hyvä.

Meille tärkeä ekologinen näkökulma on huomioitu myös näissä sukkahousuissa. Nämä sukkahousut ovat tehty uudelleenkäytetyistä kuiduista eli Q-NOVA® plyamidista, jonka ympäristöhyötyjä ovat pienemmät hiilidioksidipäästöt polyamidin valmistuksen aikana. Sukkahousujen valmistukseen tarvitaan myös 90% vähemmän vettä verrattuna tavalliseen polyamidiin, eikä kehräyksessä käytetä kemikaaleja.

Tutustu lisää valikoimamme ihaniin ja ekologisiin sukkahousuihin:

Sukkahousut


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.