Hurjan halloweenin tuki ja turva

Värikkäät tukisukat halloween

Syksyn pimenevät illat vaativat välillä pientä irroittelua. Halloween on pyhäinpäivän aattona lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. vietettävä juhlapäivä. Halloweenin nimi tulee englannin sanoista ”All Hallow`s Eve” eli kaikkien pyhien aatto.

Kurpitsoista ja erityisesti kurpitsalyhdyistä on tullut halloweenin tunnetuin tunnus. Tälläinen irvistävä kurpitsa tunnetaan myös Jack O´Lantern nimellä. Tämä juontaa juurensa Irlantilaisesta tarinasta, jossa Jack- niminen runsaasti juhlajuomia nautiskeleva herra kiristi itse manalan herralta lupauksen siitä, että hänen sielunsa ei joutuisi helvettiin. Valitettavasti Jack ei ollut kuitenkaan kelvollinen myöskään taivaspaikkaan. Piru heitti Jackille hiilen ja Jack laittoi tämän kuuman hiilen nauriin/kurpitsan sisään ja tämän lyhdyn valossa Jackin sielu etsii edelleen itselleen sopivaa lopullista lepopaikkaa.

Myös erilaiset aaveet, noidat, luurangot ja pääkallot ovat osa halloweenin hurjaa juhlahumua.

Suomeen halloweenin juhlinta on saapunut Helsingin sotainvalidien naisjaoston kautta ilmeisesti vuonna 1950. Suomessa halloween ei ole vakiintunut mihinkään tiettyyn päivään, mutta suosituin ajankohta on lähestyvä lokakuun viimeinen viikonloppu. Myös sadonkorjuun juhla kekri osuu tähän samaan ajankohtaan ja kurpitsahan sopii tähänkin teemaan mitä mainioimmin.

Me ajattelimme tänä vuonna auttaa teitä juhlimaan läpi koko hurjan yön eli saammeko esitellä halloween juhlien päheimmät tukisukat:

https://www.sukkavelho.fi/collections/tukisukat-ja-urheilusukat/products/tukisukat-halloween

Halloween-aiheiset tukisukat sopivat halloween juhliin ja halloween aiheisiin tapahtumiin. Toimi ekologisesti ja vältä kertakulutusta. Nämä sukat ovat hyödylliset myös halloweenin jälkeen tukisukkina. 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.