Sukkapöksyt jalkaan – syksyhän se taas alkaa

Olemme saaneet nauttia ihanan aurinkoisesta kesästä ja monen asukokonaisuuksiin eivät kesällä ole sukat tai sukkahousut mahtuneet mukaan ollenkaan. Pikkuhiljaa kuitenkin elokuun alkaessa huomasin kaipaavani iltaisin terassilla pientä lisälämpöä varpaisiin – onneksi apu oli lähellä ja 4LCK:n laatusukat lämmittivät varpaitani nopeasti.

Yksi syksyä vahvasti enteilevä asia on myös töiden aloitus lomien jälkeen. Jakkupuku on ollut kaapissa odottamassa, mutta nyt taas pikkuhiljaa pitää katsoa etteivät housut/hame tai jakku ole kesän aikana kummasti taas kutistuneet säilytyksessä ollessaan.

Tämän tarkistusosion jälkeen yksi tärkeimmistä asioista on katsoa myös asusteet kuntoon. Itselläni varsinkin sukkahousut ovat yksi asukokonaisuuden kulmakivistä.

Olenkin listannut mitä sukkahousuiltani tarvitsen ja vaadin:

  • Pitää joustaa tarpeeksi menettämättä kuitenkaan muotoaan
  • Laadun pitää olla korkea erityisesti silmukkapakojen välttämiseksi
  • Pitää kestää kulutusta ja pesuja
  • Ekologisuus on vahva plussa!

Mutta ennen kaikkea sukkahousujen pitää ehdottomasti olla täydellisen mukavat jalassa, jotta ensimmäisenä työpäivänä ei ala heti ahdistamaan.

Nyt olemme vihdoin löytäneet Sukkavelhon valikoimaan omankin listaukseni mukaiset sukkahousut. Saammeko esitellä: Billi London!

Billi London on maailman ensimmäinen brändi joka loi uraauurtavat biohajoavat sukkahousut. Billi London sukkahousut hajoavat viidessä vuodessa biomassaksi  kun perinteisillä sukkahousuilla kestää 40 - 100 vuotta maatua.

Korkealuokkaisen langan ansiosta ja 3D valmistustekniikan ansiosta Billi London sukkahousut ovat hyvin joustavat, mutta myös palautuvat muotoonsa hyvin käytön jälkeen.

Billi London on ehdottomasti ekologinen ja kestävän kulutuksen edelläkävijän, joten tästä syystä olemme valinneet nämä sukkahousut Sukkavelhon valikoimiin.

Tervetuloa tutustumaan uusiin ekologisiin hyvänmielen sukkapöksyihin!

 

 Tutustu sukkahousuihin!

Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.