Äitienpäivä lähestyy

Aina se vaan on yhtä vaikeaa miettiä sopivaa muistamista elämiemme äideille! Ja valitettavasti aina ei ole myöskään mahdollista päästä paikan päälle toimittamaan lahjaa.

Nykyäänhän pystytään toimittamaan kotiin kukkia, suklaata sun muita herkkuja.

Aina vaan kukat eivät toimi jos allergia puskee päälle ja joskus dieetti ei vaan kestä ylimääräisiä herkkuja ja houkutuksia – eli alunperin hyvä ajatus ei ehkä toimikaan ihan niin hyvin kuin pitäisi!

Mutta oletko ajatellut, että myös sukat voisivat toimia mukavana ja helposti lähetettävänä muistamisena?

Sukat ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia, ja pienellä lisällä tai  tuunauksella saat lahjastasi uniikin ja juuri saajalleen räätälöidyn.

Tässä sinulle muutama vinkki miten pystyt tuomaan iloa helposti sukilla:

  • Liitä sukkien oheen pieni suklaalevy/karkkiaski/pähkinäpussi yms. Koska sukat painavat vähän niin saat lähetettyä tämän ilahdutuksen kirjekuoressa saajalle.
  • Aina ei tarvita suuria ylenpalttisia nauhoja tai naruja vaan kun sujautat sukat vaikka kauniiseen kirjekuoreen saatesanojen kanssa niin lahjansaaja on varmasti vaikuttunut henkilökohtaisesta yllätyksestään.
  • Kaunis itsetehty kortti ja sukat= täydellinen paketti. Sukat käyttöön ja kortti talteen muistoihin!

Ja jo pelkästään se, että olet ajatellut lahjansaajaa ja lähetät hänelle vaikka hänen rakkaaseen harrastukseensa tai mielenkiinnon kohteeseensa liittyvät sukat tuo sinulle ansaittua kunniaa. Kokeile vaikka!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.