Aina on aihetta juhlaan

Kesällä riittää erilaisia juhlia: syntymäpäivät, nimipäivät, valmistuminen, opiskelupaikka, vuosipäivät, kissanristiäiset, terassin avajaiset, uusi koti, uusi työpaikka..

Mutta riittääkö aika ja jaksaminen lahjojen ostamiseen?

Olisi niin mukava muistaa ihmisiä vaikka ihan pienestikin heidän elämänsä suurissa, mutta myös niissä pienemmissä taitekohdissa. Kuitenkin arjen pyörittäminen imee usein meistä kuitenkin mehut niin tehokkaasti, että aikaa ei jää kaupoissa juoksemiseen tai monen tunnin nettikauppojen selailuun.

Ja valikoimaakin tuntuu olevan ihan liian kanssa. Kukkia joo: mutta mitenkäs se juhlijan allergia ja oliko se nyt niin että kukat eivät istu kuitenkaan heidän uuden asuntonsa sisustukseen?  

Suklaa ja herkut: kyllä joo, mutta olikohan se nyt kuitenkin niin, että juuri viimeeksi juttelimme laihdutuksen tarpeellisuudesta ja siitä kun ihmiset eivät tajua kieltäytymisen hankaluutta vaan tuputtavat herkkuja joka paikassa?

Myös erilaiset eettiset sekä ympäristötietoiset ajatukset lisäävät lahjan antajan ahdistusta: yltäkylläisyyden täyttämässä maailmassa emme tarvitse yhtään lisää kaukaa kuljetettuja turhia koriste-esineitä kotiimme pölyä keräämään. Ja olikos se nyt niin, että kissaesineet olivat pop, mutta koirat ehdoton ei? Vai oliko se nyt kuitenkin niin, että lehmät joo, mutta hiiret ei?

Pitäisi siis löytää helppo, saajalle tarpeellinen sekä myös vastuullinen lahjaratkaisu.

Älä sinä ihminen ahdistu: me olemme kuulleet haasteesi ja koonneet yhteen kätevät sekä käyttökelpoiset lahjaideat:

https://www.sukkavelho.fi/collections/lahjaideoita

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.