Grillattu vesimelonisalaatti

Jo perinteiseen tapaan grillikauden aikana haluamme jakaa parhaita  reseptejämme kanssanne. Tämä herkullinen grillattu vesimelonisalaatti on ihana lisuke monenlaisille grilliherkuille. 
Tämän reseptin kanssa meillä tosin oli vaikeaa tehdä päätös parhaasta sukkakuosista.
Meillä kannatus jakaantui tasaisesti liekkisukkien ja vesimelonisukkien välillä.
Kumpaa vaihtoehtoa sinä kannatat?
Ohje:
1/2-1 vesimeloni
Muutama iso tomaatti tai 1/2 rasiaa pikkutomaatteja
1-2 kevät/kesäsipulia
3 rkl hyvää (oliivi)öljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
(noin puolen sitruunan mehu)
Huuhdo vesimeloni. Leikkaa se kuorineen noin muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi. Huuhdo tomaatit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. 
Viipaloi sipulit ja hienonna varret (käytä varret salaatin viimeistelyyn). Sivele kasvikset öljyllä.
Grillaa tai paahda melonit, tomaatit sekä sipulit nopeasti molemmin puolin. Mausta kasvikset tasaisesti suolalla ja pippurilla.
Haluessasi lisää ruokaisuutta voit murustella päälle sipulin varsien lisäksi fetaa ja/tai sitruunan mehua.

Jaa tämä julkaisu



← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.