Ilahduta sukilla!

värikkäät sukat lahjaksiMuistatko milloin viimeksi sinut yllätettiin jollain lahjalla? Millainen fiilis siitä tuli?

Minä muistan –  ystäväni yllätti minut pienellä muistamisella, josta huomasin hänen ajatelleen juuri minua. Ja se tuntui todella hyvältä. Kun näin postilaatikossa pienen paketin en osannut yhtään aavistaa mitä tulevan piti. Mutta tuo pieni yllätys piristi koko viikkoni ja vieläkin – kuukausien päästä- muistelen  tuota yllätystä suurella ilolla.

Varsinkin nyt kun korona-aika on pitänyt meitä eristyksissä lähimmistämme tällaiset pienet yllätykset ilahduttavat erityisen paljon.

Se, että olen jollekin niin tärkeä että hän muistaa minut keskellä omien kiireidensä tuntui sanoinkuvaamattoman hyvältä. Ja tuon muistamisen ei tarvitse todellakaan olla mitenkään ylenpalttinen,  vaan pienikin huomionosoitus nostaa fiiliksen kattoon.

Nykyäänhän pystytään toimittamaan kotiin kukkia, suklaata tai muita herkkuja. Aina vaan kukat eivät toimi jos allergia puskee päälle ja joskus dieetti ei vaan kestä ylimääräisiä herkkuja ja houkutuksia – eli alunperin hyvä ajatus ei ehkä toimikaan niin kuin pitäisi!

Mutta oletko ajatellut, että myös sukat voisivat toimia mukavana muistamisena?

Sukat ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia, ja pienellä lisällä tai  tuunauksella saat lahjastasi uniikin ja juuri saajalleen räätälöidyn.

Tässä sinulle muutama vinkki miten pystyt tuomaan iloa helposti ja edukkaasti sukilla:

  • Liitä sukkien oheen pieni suklaalevy/karkkiaski yms. Koska sukat painavat vähän niin saat lähetettyä tämän ilahdutuksen kirjekuoressa saajalle.
  • Aina ei tarvita suuria ylenpalttisia nauhoja tai naruja vaan kun sujautat sukat vaikka kauniiseen kirjekuoreen saatesanojen kanssa niin lahjansaaja on varmasti vaikuttunut henkilökohtaisesta yllätyksestään.
  • Kaunis itsetehty kortti ja sukat= täydellinen pieni muistaminen vaikka nimipäivän, uuden työpaikan tai ylennyksen kunniaksi.

Ja jo pelkästään se, että olet ajatellut lahjansaajaa ja lähetät hänelle vaikka hänen rakkaaseen harrastukseensa tai mielenkiinnon kohteeseensa liittyvät sukat tuo sinulle ansaittua kunniaa. Kokeile vaikka!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.