Joulu on jo ovella

Joulu on jo ovella – kaikkihan me sen jo kuulemme ja näemme.

Entäpä jos tänä jouluna jättäisitkin turhan stressin ja kaupoissa juoksemisen vaivan - päästäisit irti turhasta suorittamisesta. Kyllä ne joululaatikot ja kinkut ja kalkkunat vähemmälläkin vaivalla valmistuvat.

Saatikka lahja-ahdistus – ei sinun tarvitse paahtaa menemään pitkin kauppoja vaan istahda rauhassa tietokoneen ääreen, ota kupponen kuumaa ja naputtele tilaukset nettikauppojen ostoskoreihin.

Tavarat toimitetaan joko kotiin tai lähellä sijaitseviin noutolaatikkoihin ja sinulle jää vain pakettien kasaaminen oman kodin lämmössä – ilman ahdistavaa säntäilyä ja kiirettä.

Vältä siis lahjastressi ja luota tänäkin jouluna nettikauppaan. Voit aloittaa vaikka tästä:

https://www.sukkavelho.fi/

Vaikka nettikauppa on helppoa ja hurmaavaa. Pitää loppuun kirjoitella vielä muutama varoituksen sana: ole aina tarkkana mistä nettikaupasta tilaat. Nykyään on paljon käännöskoneilla tehtyjä huijauskauppoja, joissa takuu loppuu siihen kun raha kilahtaa tilille.

Ennen tilaamista selvitä ainakin kaupan historiaa ja katso, että kaupan yhteystiedot ovat todelliset. Helpottaa myös, jos pystyt asioimaan omalla äidinkielelläsi esimerkiksi reklamaatiotilanteissa.

 


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.