Pikkujoulukausi lähestyy - ja valmiina ollaan.. Vai olenko kuitenkaan?

Pikkujoulujuhlien pukeutumiseen on ollut tapana panostaa hieman enemmän. Puku, hame, mekko tai muuta hieman juhlavampaa vaatetta kaivetaan kaapin perukoilta käyttöön.

Näin on myös itselläni - arkena housuissa, mutta juhlaan mekko tuo mukavaa vaihtelua. Tuossahan tuo pikkumusta jo vaateripustimella odotteleekin seuraavaa sovitusta.. Toisaalta taas toki juhlava paita ja housut on myös erittäin hyvä ratkaisu. Eli ehkäpä siis minun pitääkin vielä hieman pohtia lisää juhlien pukukoodia.

Jos kuitenkin päädyn käyttämään vanhaa juhlamekkoani niin lisätwistiä aion ottaa asuuni oman kaupan valikoimasta. Arrelabelin upeat, pilkulliset sukkahousut ovat varma valinta juhlaan kuin juhlaan:

https://www.sukkavelho.fi/products/pilkulliset-sukkahousut-20-den-mustat-3d

Toisaalta toki myös Billi Londonin 3D sukkahousut ovat istuvuudeltaan ja kestävyydeltään huiput myös juhliin. Ne kun istuvat niin mukavasti hieman tiukemmankin hameen tai housujen kanssa:

https://www.sukkavelho.fi/collections/naisten-sukat/products/ekologiset-mustat-30-den-sukkahousut

Noniin, eli taashan meni vaikeaksi valinta, mutta onneksi minulla on juhliakin tänä vuonna kaksin kappalein eli saan molemmat ihanuudet käyttöön - valitsen sitten housut tai hameen:)

Mukavaa joulun odotusta ja kauden juhlia kaikille muillekin: nauttikaa juhlan odotuksesta ja asuvalintojen variaatioista!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.