Joulua kohden - päivä kerrallaan!

Itse tehty joulukalenteri on hieman erilainen tapa joulunodotukseen. Näissä kalentereissa myös ekologisuus on yleensä paremmin huomioitu, koska täytettävää joulukalenteria voi käyttää uudelleen - parhaimmillaan se kestää monia joulunodotuksia.

Täytettävän joulukalenterin ehdottomia etuja on myös se, että sen voi tehdä juuri saajansa näköiseksi. Kalenteriin voit laittaa sisälle lahjan saajaa ilahduttavia pieniä tuotteita - tai vaikka sukkia kuten meidän omassa joulukalenterissamme!

Ja mikä olisikaan parempi lahja kuin persoonallliset ja laadukkaat sukat:

https://www.sukkavelho.fi/collections/joulukalenteri

Sukat menevät pieneen tilaan ja ovat kevyitä eli kalenteri ei tarvitse mittavaa rakennelmaa onnistuakseen. Vähimmillään voit pistää sukat vaikka pikku pussukoihin päivämäärän kera, pussukat isoon laatikkoon ja DIY-kalenteri on valmis.

Jos haluaa satsata hieman enemmän kestävämpään ratkaisuun niin kaupoista löytyy myös esimerkiksi kauniita 24 laatikon puulaatikkosettejä. Tämä ratkaisu kestää jopa isältä pojalle, koska puulaatikot ovat käytännössä ikuisia ja kestävät käytössäkin vuosikymmeniä.

Esimerksi ystäväperheessämme on käytetty samoja heidän isoisänsä rakentamia minilaatikoita tuomaan iloa jo monessa sukupolvessa.

Lisää siis sinäkin joulunodotukseen iloa itsetehdyllä joulukalenterilla ja laita jalkaan joka päivä uudet, upeat sukat!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.