Olisiko aika avata grillikausi?

Kun kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät tulevat, niin ainakin meidän perheessä alkaa jo kova kuhina grillin ympärillä.

Laitankin jakoon helpon ja hyvän grilliruokien lisukkeen. Grillatut broccolinit eli varsiparsat, olkaapa hyvät:

1 ps broccolinia eli varsiparsakaalia

2-3 rkl rypsiöljyä

1/2 tl suolaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

Halutessasi myös valkosipulia noin puolikas kynsi pieneksi silputtuna.

Valmistus:

Laita varsiparsakaalit kulhoon ja sekoita öljy, suola ja pippuri (sekä valkosipuli) joukkoon.

Grillaa noin 6–8 minuuttia ja kääntele välillä.

Laita grillatut varsiparsakaalit laakeaan tarjoiluastiaan. Voit viimeistellä annoksen vielä esimerkiksi erilaisilla yrteillä.

Mukavaa alkanutta grillikautta!


Jaa tämä julkaisu



← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.