Syksyllä kaipaan jalkaani villasukkien lisäksi tukisukkia

Aina näin syksyisin alan vaistomaisesti kaipaamaan villasukkia. Jotenkin syksyn pimenevät ja viilenevät illat suorastaan vaativat seurakseen lämmittävät villasukat.

Nyt villasukat ovat saaneet kilpailijan: olen löytänyt tukisukat! Tukisukat tuovat syksyiseen elämääni juuri sopivasti lisää jaksamista - sekä töissä että myös vapaa-ajalla. Ilman tukisukkia jalkani ovat illalla huomattavasti enemmän kipeytyneet kuin tukisukkien kanssa. 

Myönnän myös ennen kuuluneeni joukkoon, joka ajatteli tukisukkien olevan tylsiä. Ja koska en kärsi suonikohjuista, niin enhän minä niitä - vielä - tarvitse. Mutta tämänkin asian suhteen olen nyt viisastunut: tukisukathan ovat ennen kaikkea hyvät ennaltaehkäisemään vaivoja ja voivat olla hyvinkin hauskoja, kantaaottavia tai jopa koko asusteen väripilkku. En todellakaan enää ajattele, että tukisukat ovat jotakin mitä tarvitsee peitellä housujen alle - tukisukat saavat todellakin näkyä!

Tilasimme varastoomme uusia värikkäitä kuviollisia tukisukkia. Näiden kanssa ainakin itselläni tulee valinnan vaikeus:

https://www.sukkavelho.fi/collections/tukisukat-ja-kompressiosukat

Hehkeitä hedelmiä, suloisia kissoja, lentäviä koiria vai olisinko kuitenkin aivan liekeissä uusien tukisukkieni kanssa - minähän haluan nämä kaikki! Mikä on sinun valintasi?


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.