Sukkaa pukkaa

Pipsapossu

Raikuuko teillä usein Pipsa Possun alkutunnari?

Onko toiveenasi päästä Tylypahkaan?

Vai ollaanko teillä jo siirrytty tietokonepelien maailmaan ja nuorten puheissa vilistää Fortnite termistö?

 

Tämän hyvinkin aihepiiriltään sekalaisen alun kysymyssuman hämmentämänä mietit ehkä, että mitä kummaa on menossa. No lastensukkiemme valikoimastahan tässä on kysymys!

Latensukkiemme valikoima vastaa takuulla monenlaisiin tarpeisiin. Jos lähipiiristä löytyy pienempiä Pipsa Possu faneja on Pipsan sukkapaketti varma keino yllättää iloisesti – voit ostaa vaikka molemmat värit! Jos taas Pipsa alkaa olla jo niin nähty ja nolo ja ja ja.. Niin voi olla, että Walt Disneyn luoma Mikki Hiiri kolahtaa kuitenkin edelleen. Mikkisukat on pakattu jo valmiiksi hienoon lahjarasiaan, joten se on helppo viedä vaikka lahjaksi.

Jos kuitenkin kaipaat elämääsi lisää taikaa ja huispausta niin silloin suosittelemme laittamaan jalkaan Tylypahkan logolla varustetut sukat ja olet taas askeleen lähempänä tuota mystistä linnamaista rakennusta. Ja sopivathan nämä sukat toki myös mukaan vaikka Tylypahkan ekaluokkalaisen ”hyväksymispakettiin”  normaalien taikasauvan, tinakattiloiden, punnussarjan ja taikajuomien perustarvikkeiden lisäksi.

Ja jos toiveissasi on ymmärtää paremmin mitä kieltä lapsesi oikeastaan puhuukaan niin teillekin on ratkaisu! Huikeat Fortnite sukat avaavat varmasti lapsiesi puhetta ja kohta sinäkin puhut suvereenisti skineistä, busseista ja aitemseista. Ongelmaksi voi toki muodostua se, että kumpi teistä näitä sukkia oikein saa pitääkään. Mutta ei hätää: ajattelimme tätäkin ja siksi kyseisiä sukkia löytyy monissa kokovaihtoehdoissa.

Tervetuloa siis selailemaan tarkemmin valikoimaamme!

 Tutustu sukkiin tästä!

Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.