Lämpöä talveen alpakanvillasta

Mikäpä olisi ihanampaa näin talvella kun laittaa jalkaan ihanan lämpimät sukat. Villasukat alpakanvillasta ovat ihanan pehmeät ja ne sopivat luontaisesti hyvinkin erilaisiin sääolosuhteisiin – kylmällä lämmittäen ja kuumalla viilentäen. Siis täydelliset sukat Suomen vaihteleviin keliolosuhteisiin!

Alpakanvillan kosteudenhallintaominaisuudet ovat myös vertaansa vailla, sillä se imee vähiten kosteutta itseensä muihin villoihin verrattuna. Ja sukissa tämä on erityisen hyvä ominaisuus, sillä kosteus siirtyy tehokkaasti sukasta ulos, estäen näin mm. hajun muodostumista.

Valikoimassa olevat sukkamme valmistaa pieni perheyritys Etelä-Perussa, Andien vuoriston länsiosassa. Andida Outdoorsin missiona on valmistaa alpakanvillasta mahdollisimman vastuullisia ja kestäviä tuotteita.

Kaikki sukissa käytetyt kuidut ovat uusiutuvista lähteistä. Alpakan villan lisäksi sukissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja. Esimerkiksi sukissa käytetty tencel on selluloosamuuntokuitu. Sitä saadaan eucalyptus-puusta ja sen valmistusprosessi on ympäristöystävällinen, sillä valmistusprosessissa käytetyt kemikaalit voidaan käyttää pääosin uudelleen. Andina Outdoors pyrkii luonnonmukaiseen toimintaan myös tehtaan toimintatavoissa ja esimerkiksi myös tehtaiden energia saadaan vesivoimasta.

Alpakat ovat heille tuttuja ja he kertovatkin alpakoiden olevan lempeitä, älykkäitä ja uteliaita eläimiä. Alpakat laiduntavat vapaasti Andien vuoristossa ja ne keritään kerran vuodessa keväällä. Perussa kunnioitetaan alpakkaa suuresti ja tämän vuoksi alpakan kerintä tehdään lempeästi ja eläintä kunnioittaen.

Juuri tämän vastuullisen ajattelun vuoksi nämä alpakanvillasukat ovat valikoimassamme!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.