Sukkahousuja miehille - vastaa kyselyymme ja vaikuta!

Sukkahousujen historiasta löytyy vahvistus sille, että sukkahousut ole olleet mitenkään vain naisille suunnattuja. Sukkahousujen varhaisia muotoja käytettiin jo renesanssin aikana ja silloin niitä käyttivät vain ja ainoastaan miehet.

Miksi siis nykyään miehiä nolottaa sukkahousujen käyttäminen?

Varsinkin näin talviaikaan asia tulee akuutisti puheeksi miesten kanssa kun naisille löytyy sen erilaisempia sukkahousuja hameiden sekä housujen alle laitettavaksi, mutta miesten pitää tyytyä löysiin ja hankaliin pitkiin kalsareihin. Varsinkin farkkujen alla nämä suhteellisen paksut pitkät alushousut kun eivät ole se mukavin ratkaisu.

Näiden keskustelujen myötä olemme huomanneet monelle tulevan yllätyksenä se, että miehille on olemassa ihan omia sukkahousumallistoja. 

Mutta miksi meille tänne kylmään ja kalseaan Suomeen ei ole kuitenkaan rantautunut tämä käytännöllinen miestenmuoti?

Sukkahousuja käyttäviä miehiä löytyy kyllä, mutta koska sukkahousut liitetään niin vahvasti naisiin aiheuttaa tämä lokerointi sen, että moni mies jopa häpeilee omaa sukkahousujen käyttöään. Täysin turhaan!

Meidän mielestämme pitäisi ennemminkin kannustaa kaikkia miehiä kokeilemaan sukkahousuja niiden iänikuisten pitkien kalsarien tilalle. Kun löytää itselleen sopivan koon niin ei joudu enää kärsimään pitkien kalsarien hankaamisesta tai kiristyksestä. Sukkienkaan kanssa ei ole enää ongelmia kun sukkaosa on sukkahousuissa vakiovarusteena.

Sukkahousut tarjoavat myös helpotusta pukeutumiseen: koska sukkahousujen materiaali on liukkaampaa kuin pitkien kalsareiden niin niiden kanssa ei tarvitse myöskään pukiessa taistella ikuista kangas vasten kangasta taistelua. Eikö kuulostakin hyvältä?

Me haluamme olla mukana tuomassa sukkahousujen käytön mukavuuden myös miehille. Vastaa siis kyselyymme ja auta meitä laajentamaan valikoimaamme!

https://www.sukkavelho.fi/products/miesten-sukkahousut-musta-1


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.