Sukilla ratkaistavia arkihaasteita osa 1

Kaksiväriset lasten sukkahousut

Lapset ovat ihania, lapset ovat vaativia, lapsilla vaihtuu mieliväri vähintään kerran päivässä.. Miten saisin tänään lapselleni vaatteet päälle ilman riitaa?

Tuntuuko tutulta arjen haasteelta?

Jos tuntuu niin onnittelemme sinua: elät elämäsi täyteläisintä aikaa! Me sukkavelhot olemme nimittäin myös eläneet täysin saman vaiheen lapsiemme kanssa. Päiväkotiin meneminen oli pitkä prosessi ja vei aivan liikaa aikaa kiireisestä aamusta. Joinakin aamuina tuntui siltä, että mikään vaate ei tuntunut millään tavalla sopivalta tai vähintäänkin vaatteiden väri oli väärä. Ja kuka nyt silloin alkaa pukemaan vaatteita päälleen? No eivät ainakaan meidän lapsemme – tällaisina aamuina heidän ratkaisunsa oli voimakas x-asento lattian rajassa, suhteellisen kovaäänisen metelöinnin kera..

Koska muistamme vielä niin elävästi nämä lapsuuden ihanat ja haastavat aamuhetket etsimme meille myyntiin sukkahousut, jotka kelpaavat varmasti nirsoimmallekin neidolle. Ja miksipä ei myös nuoret herrat voi sukkiksiamme käyttää niin halutessaan.

Näiden sukkisten avulla saat vietyä kärjen pois normaaleista aamurutinoista: jos tänään ei kerran kelpaa sininen vaan pinkki niin ota käyttöön sinipunaiset sukkikset. Kun olet saanut sujautettua jalan pinkkiin sukkaosaan niin pelkästä mielenkiinnosta asiaa kohtaan jalkaan sujahtaa myös sininen osa. Itku ja raivo taukoaa ja kas: sitten onkin jo aika pyöriä ympyrää eteisessä ja ilakoida uusista ”niin upeista” sukkiksista!

Tiedämme olevamme oikealla asialla aamurauhan sanansaattajina, sillä olemme saaneet jo kannustavaa autenttista palautetta sekä lisätilauksia eräältä ”sukkis-lähettiläämme” äidiltä.

Tässä voi olla siis teillekin yksi keino helpottaa arjen aamuja: kannattaa ainakin kokeilla!!


Jaa tämä julkaisu← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.